Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο Κύρτσος κάνει πόλεμο σε Μαξίμου για Novartis

Για άλλη μια φορά ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος «πυροβολεί» κατά ριπάς το Μέγαρο Μαξίμου. Αφορμή η ενεργειακή ακρίβεια, η υπόθεση Novartis για την οποία τονίζει ότι το δημόσιο πρέπει να στραφεί δικαστικά εναντίον της εταιρείας και οι θάνατοι από κορονοϊό στην Ελλάδα.

 Για την ακρίβεια ο κ. Κύρτσος σχολίασε: «”Το Μαξίμου ανησυχεί για την άνοδο των ενεργειακών τιμών”»(Βήμα) Μέχρι τώρα το Μαξίμου: Πίστευε στην απολιγνιτοποίηση εξπρές,το φυσικό αέριο. Θεωρούσε την ενεργειακή ακρίβεια παροδική. Νόμιζε ότι θα κάλυπτε τις αυξήσεις. Join the club όσων ανησυχούν. Υιοθετείστε και προτάσεις».

 Για την υπόθεση Novartis: «Πέρα από τη διαμάχη για σκάνδαλο, σκευωρία η δίωξη του Τύπου, πρέπει κάποτε να καλυφθεί το μεγάλο κενό στην υπόθεση Novartis. Κυβέρνηση, Δημόσιο πρέπει να στραφούν δικαστικώς κατά της Novartis και να ζητήσουν αποζημίωση εκατοντάδων εκατ. Η κάθαρση γίνεται μόνο στην πράξη!».

 Για τον κορονοϊό: «Με τον ρυθμό που πηγαίνουμε είναι σαν να χάνουμε ένα χωριό η μια μικρή κωμόπολη κάθε μήνα από COVID-19. Mε τη μείωση του πληθυσμού να ξεπερνάει τις 50.000 το χρόνο και τον αριθμό των θανάτων να είναι το 2021 15% πάνω από τον μέσο όρο προηγούμενης πενταετίας, κάτι πρέπει να κάνουμε».

https://www.ethnos.gr/

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.