Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Του κύκλου τα γυρίσματα…

Και να λοιπόν αδερφέ μου, που κάποιοι φτάσαμε εν έτει 2022 να λέμε να ξαναψηφίσουμε… ΠΑΣΟΚ!

Τα ύστερα του κόσμου!

Να ρίξουμε δηλαδή το κουκί μας εκεί που δεν το ρίξαμε 30 χρόνια και βάλε.

Και που την τελευταία φορά που το κάναμε ήταν για να γλιτώσουμε από έναν άλλον… Μητσοτάκη.

Άκου να δεις…

Του κύκλου τα γυρίσματα, αλλά εκεί μας κατάντησαν οι… άριστοι.

Διότι τόση αθλιότητα ποιος την περίμενε;

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, και σήμερα που μιλάμε το ΠΑΣΟΚ κυβερνάει (εμμέσως).

Διότι πιο πολλοί Πασόκοι είναι στα πράγματα ως υπουργοί, γενικοί γραμματείς, διοικητές, σύμβουλοι, μετακλητοί, κλπ. απ’ όσους ήταν όταν πριν από μερικά χρόνια είχαμε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Αφήνοντας γνήσιους θαυμαστές και ψηφοφόρους του Κυριάκου στο… «περίμενε τηλεφώνημα να διοριστείς», και με το ακουστικό στο χέρι (που εν τω μεταξύ έχει μελανιάσει από το χειροκρότημα) περιμένοντας τη δικαίωση.

Ακόμη και δυόμισι χρόνια μετά τη μεγάλη νίκη των «νοικοκυραίων», και ενώ έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ μετακλητών (ναι, περισσότεροι διορίστηκαν επί Κυριάκου απ’ ότι επί Αλέξη), αυτοί ακόμη περιμένουν στο ακουστικό τους.

Ας πρόσεχαν, και ας δήλωναν Πασόκοι ή έστω Ποταμίσιοι τότε που το μπαλάκι ακόμη γύριζε.

Κάτι ήξεραν δηλαδή όσοι πρασινοφρουροί δεν έσπευσαν να ενταχθούν στον Σύριζα, προτιμώντας να περιμένουν τη σειρά τους με τον… Κυριάκο.

Ακόμη και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ακόμη και στις (δήθεν) ανεξάρτητες αρχές, Πασόκοι είναι οι περισσότεροι διορισθέντες, σε όλα τα επίπεδα.

Τόσους Πασόκους δηλαδή είχα να δω σε θέσεις ευθύνης, από τότε που ήταν μόδα τα ζιβάγκο και οι ζεϊμπεκιές.

Αναγκάζοντας τον φίλο μου τον Σούλη, αναμπάμ μπαμπαντάμ νεοδημοκράτη, να αναρωτιέται: «Μα καλά, γι’ αυτό ψηφίσαμε Κυριάκο; Για να μας κυβερνούν οι Κατσιφάρες;».

Έλα μου ντε…

Ας πρόσεχες κι εσύ ρε Σούλη… διότι μετά την απομάκρυνση από την κάλπη μπλα μπλα μπλα…

Εδώ ψηφίσαμε Κυριάκο και μας κυβερνούν οι φίλα προσκείμενοί του επιχειρηματίες, οι Πασόκοι μας πείραξαν; Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος;

Με τον άλλο φίλο μου τον Διονύση, παλιό μέλος του ΕΚΚΕ (μαζί με τον Τσουκάτο), να το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και να αναρωτιέται: «Γιατί δεν καταργούμε τις εκλογές, και τους μεσάζοντες πολιτικάντηδες, να γλιτώσουμε και τα έξοδα, στέλνοντας απ’ ευθείας στο Μαξίμου τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που έτσι κι αλλιώς το δικό τους περνάει;».

Εύλογο το ερώτημα… και αναμένω την απάντηση του λαλίστατου κυβερνητικού εκπροσώπου.

Όπως και να έχει, μετά από τέσσερα και κάτι χρόνια συριζέικης αθλιότητας, αντί να ανασάνουμε, αισθανόμαστε διασωληνωμένοι.

Γιατί;

Διότι μπορεί να αποκτήσαμε ΡΑΦΑΛ, με τις ανάλογες φιέστες, και τον Κυριάκο να καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι, αποδίδοντας την αγορά τους στη… ΝΔ, αλλά το ρεύμα, και γενικά η ενέργεια, έχουν πάει στα ουράνια!

Π.χ. φίλος, που άνοιξε προχθές τον λογαριασμό της ΔΕΗ, έπαθε «οξεία στραβοστομίαση», και μάλιστα έχασε και 3 εκατοστά, λέει, από το «εργαλείο» του. Ούτε με ΠΑΝΤΕΝ να είχε λουστεί… ούτε 12 φορές εμβόλιο να είχε κάνει.

Ο ίδιος, που μόλις λίγες μέρες πριν πάθει το κακό, μου δικαιολογούσε τον πατριωτικό ενθουσιασμό του Κυριάκου για τα ΡΑΦΑΛ λέγοντας πως είναι λογικό, αφού ο Κυριάκος «υπηρέτησε θητεία στην πολεμική αεροπορία ως… πιλότος»!!!!

Ναι, και αυτός ψηφίζει. Μαντέψτε ποιον.

Δυόμισι χρόνια γαλάζιας ελπίδας λοιπόν, και τι βλέπουμε;

Χιλιάδες νεκρούς από την πανδημία, revenge porn, ομαδικούς βιασμούς, βίζιτες, κόκα, παρτούζες σε σουίτες 5αστερων, κτηνοβασίες, σελέμπριτι αλλά και παπάδες παιδόφιλους, δικαστές με ανήλικα, κοπρολάγνους ηθοποιούς, ριάλιτι για κρετίνους, ινφλουένσερς, μουτσινάδες, ζάμπλουτους εκβιαστές μεγαλοδημοσιογράφους, γυναικοκτονίες, εκτελέσεις από μαφιόζους εν μέση οδώ, γόνους πολιτικάντηδες με το χέρι στο βάζο, χειροκροτητές πολιτικών απατεώνων για μια θέση μετακλητού, ή για ένα ψίχουλο, φλεγόμενα σούπερκαρς, μίζες, κρατικοδίαιτους και καλά επιχειρηματίες, φιλολαϊκούς αδέκαστους κήνσορες με βίλες, σμιλεμένο πρωθυπουργό, λίστες Πέτσα, ποδοσφαιριστές και μπίμπο νομοθέτες στην ευρωβουλή, γκέτο χιλιάδων λαθρό μέσα στις πόλεις μας, εγκληματικότητα στα κόκκινα, ρεύμα πιο ακριβό κι’ από το χαβιάρι, ανεργία… και άλλα πολλά.

Αυτό ήταν τελικά το λαμπρό μέλλον, που περιμέναμε πως και πως, άμα έφευγε ο Σύριζας.

Πάρτε να ‘χετε…

Με το επίκαιρο ερώτημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου να χορεύει μέσα στο μυαλό μου:

«Γι’ αυτό τζάκισες την χέραν σου στρατηγέ Μακρυγιάννη; Για να χορεύουν σέικ τα κωλόπαιδα;».

Για όλα αυτά λοιπόν, και για άλλα τόσα, κάποιοι θα το ρίξουν το κουκί τους στο ΠΑΣΟΚ, με μισή καρδιά, ως το λιγότερο κακό (η αποχή άλλωστε δεν παίζει, αφού πριμοδοτεί τα «λαμόγια»).

Μετά από 30 και βάλε χρόνια!

Του κύκλου τα γυρίσματα…

 

ΥΓ-Βλέποντας τις κυβερνητικές φιέστες με τα ΡΑΦΑΛ θυμήθηκα ο ποταπός, πως και ο Άκης μας είχε θωρακίσει αμυντικά, αλλά ευχαριστώ δεν άκουσε.

Χώρια ο Μπάνος, που αν παρέμενε στο υπουργείο Άμυνας, ακόμη και με ΤΣΕΣΝΑ τα είχαμε τα ταγκαλάκια.

Πάντως, όταν θα έρθει η δεύτερη παρτίδα των αεροσκαφών, προτείνω στον Κυριάκο να οργανώσει συναυλία υποδοχής με τον Σάκη να μας τραγουδάει (φορώντας εκείνη τη φούστα που είχε φορέσει κάποτε στην πλ. Αριστοτέλους) παρέα με καμιά Σάσα Μπάστα, ή έστω την Τάμτα.

Να σηκωθούμε λίγο εθνικά βρε παιδί μου… μας έφαγε η μιζέρια πχιά..

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.