Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Είναι να μη σε πάρει η κάτω βόλτα…

Του Αδέξιου Δεξιού

Κι επισήμως μπανανία το Μητσοτακιστάν με τη σφραγίδα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Του οποίου η έκθεση-κόλαφος κονιορτοποιεί τα κυβερνητικά παπατζιλίκια περί ισχυρού κράτους δικαίου.

Πλέον και στην τελευταία γωνιά του πλανήτη θα ταυτίζουν το κράτος των… αρίστων με τη διαφθορά, τις υποκλοπές και την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι πραιτοριανοί του μητσοτακισμού βέβαια αμφισβητούν τα πάντα κάνοντας λόγο για τερατολογίες ΜΚΟ, λες και αναφέρονται σε έκθεση κάποιου ανυπόληπτου οργανισμού.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό άδειασμα από τους «συμμάχους».

Μέχρι πρότινος υποτίθεται ότι ο Κυριάκος ήταν το αγαπημένο τους delivery boy. Μετέτρεψε την Ελλάδα σε 51η πολιτεία των ΗΠΑ χωρίς να πάρει το παραμικρό αντάλλαγμα για τη χώρα, τάχθηκε αναφανδόν… με τη σωστή πλευρά της ιστορίας αποδυναμώνοντας την άμυνά μας προς επίρρωση της δουλικότητάς του και έστρωσε το έδαφος για τη συνθηκολόγηση με τα μεμέτια στις Πρέσπες του Αιγαίου όπως τον διέταξαν.

Κι αίφνης οι «σύμμαχοι» από εκεί που του έπλεκαν το εγκώμιο, του ακυρώνουν την επίσκεψη στην Ουάσιγκτον και κατόπιν τον διαπομπεύουν κατατάσσοντάς τον στη συνομοταξία των κυβερνητών της Λατινικής Αμερικής.

Μήπως οι Αμερικανοί θεωρούν ότι ο Μητσοτάκης θα καταρρεύσει λόγω των σκανδάλων και αρχίζουν να ετοιμάζουν τη διάδοχη κατάσταση για να μην κινδυνεύσουν τα συμφέροντά τους;

Αυτό δεν κάνουν άλλωστε όποτε ο εκάστοτε εκλεκτός τους αρχίζει να φθείρεται;

Ο χρόνος θα μας λύσει την απορία.

Δυστυχώς δε σταματούν εδώ οι σκοτούρες του Κυριάκου.

Φαίνεται ότι η κόντρα με τον «κουμπάρο» έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Μη μας πείτε ότι είναι τυχαία η βόμβα τη δικαιοσύνης (είδατε αν θέλει;) κατά του Ολυμπιακού τον οποίο συνδέει άμεσα με τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη.

Ή ότι είναι επίσης τυχαίο το γεγονός ότι ταυτόχρονα κορυφαίο μέσο του «κουμπάρου» κάνει σημαία το ράπισμα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Δεν τον βλέπουμε καλά τον παμμέγιστο ηγέτη μας.

Ευελπιστούμε να τσιμπήσουν οι αγανακτισμένοι δεξιοί με την υποψηφιότητα Μπελέρη δίνοντάς του τη σανίδα σωτηρίας που ψάχνει απεγνωσμένα.

Αν και πολύ φοβούμαστε ότι μετά από τις αποκαλύψεις της Χριστοφιλοπούλου (το λες και εκδίκηση της ΝΔ) περί ψηφοθηρίας κάηκε κι αυτός ο άσος.

Είναι να μη σε πάρει η κάτω βόλτα…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.