Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

… «Αναβαθμίζεται» η Κολομβία των Βαλκανίων

Του Χρήστου Μπολώση

Μερικοί κακόπιστοι ονομάζουν την πάλαι ποτέ όμορφη πατρίδα μας «Κολομβία των Βαλκανίων». Αφορμή παίρνουν από την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας. Φτάσαμε στο σημείο να δολοφονείται γυναίκα έξω από αστυνομικό τμήμα και ο σκοπός αστυφύλακας να μην επεμβαίνει.

Αφήνουμε τις εν ψυχρώ δολοφονίες που μένουν στο απυρόβλητο, επειδή οι «καθοδηγητές» είναι «προστατευόμενοι δολοφόνοι». Αυτά συνέβαιναν και, δυστυχώς, μάλλον θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν. Τώρα όμως έρχονται και νέα φρούτα, εισαγόμενα, κατευθείαν από την ορίτζιναλ Κολομβία. Θυμάστε την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Εθνικής Κολομβίας Αντρές Εσκομπάρ, που δολοφονήθηκε ύστερα από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994; Πιστεύεται πως η δολοφονία του υπήρξε εκδίκηση για την απώλεια κερδών από στοιχηματικές δραστηριότητες ισχυρών καρτέλ της χώρας, καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνος, με το αυτογκόλ που σημείωσε εις βάρος της ομάδας του, για τον αποκλεισμό της Κολομβίας από τη φάση των «16».

Προ ημερών, στο παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Γεωργία ο Γιακουμάκης και ο Μπακασέτας που έχασαν από ένα πέναλτι έγιναν αποδέκτες εμετικών απειλητικών μηνυμάτων, καθώς θεωρήθηκαν και αυτοί υπεύθυνοι για τον αποκλεισμό τη Εθνικής μας. Φυσικά ουδείς ασχολήθηκε με το θέμα. Άλλωστε, ουδείς μπορεί να παρακολουθήσει την ηλεκτρονική αλληλογραφία, η οποία είναι απόρρητη, εκτός αν γράφεις κάτι που δεν αρέσει στο σύστημα…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.