Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Το ΠΑΣΟΚ “δείχνει” στην κυβέρνηση 200 ονόματα σκληρών χούλιγκανς

H κατάθεση φακέλου στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με 200 ονόματα προσώπων που εμπλέκονται σε διάφορα περιστατικά από όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση.

«Ο φάκελος με τα 200 ονόματα σκληρών χούλιγκανς από όλη την Ελλάδα, που κατέθεσαν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου  ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη  και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, δείχνει πως η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει διδαχθεί από παρόμοιες ενέργειες του παρελθόντος», σημειώνει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μαρίνος Σκανδάμης.

«Γιατί και το Μάιο του 2021 ο τότε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου υπόμνημα και φακέλους με 500 ονόματα ποινικών που εμπλέκονταν στο οργανωμένο έγκλημα, όμως η εισαγγελική απάντηση ήταν πως οι εισαγγελείς της χώρας δεν αξίωναν να υποκαταστήσουν το έργο των αστυνομικών αρχών», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Για αυτό και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ηγεσία της ΕΛΑΣ πρέπει να κάνουν τα πάντα στο πλαίσιο των καθηκόντων τους για να ολοκληρωθούν οι έρευνες που θα φέρουν άμεσα στην δικαιοσύνη όσους  εμπλέκονται σε αυτά τα εγκλήματα. Αυτό απαιτεί το σύνολο της κοινωνίας και αυτό οφείλουμε στα θύματα και τις οικογένειες των θυμάτων της οργανωμένης εγκληματικής οπαδικής βίας. Συνιστούμε λοιπόν λιγότερη επικοινωνία και περισσότερη σοβαρότητα, δουλειά και αποτελεσματικότητα», καταλήγει ο Μαρίνος Σκανδάμης.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.