Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο κακός μας ο καιρός πλημμύρισε το κέντρο και τις συνοικίες της Πάτρας

Το μεγάλο ύψος βροχής, που έπεσε χθες  στην Πάτρα, έφερε πλημμύρες στην πόλη. 

Προβλήματα υπήρξαν σε κεντρικές οδούς της Πάτρας, όπως η Όθωνος Αμαλίας, η Ακτή Δυμαίων και στην περιοχή της Αγυιάς. Η οδός Ακρωτηρίου, επίσης αντιμετώπισε πολύ σοβαρό  πρόβλημα καθώς μετατράπηκε σε ποτάμι

. Πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφηκαν επίσης στην οδό Ανθείας και στην Ελ. Βενιζέλου. Ποτάμια με λασπόνερα δημιουργήθηκαν στις Δάφνες αλλά και στα Μποζαϊτικα. Δρόμοι πλημμύρισαν επίσης στην περιοχή του Ρίου, στα Ζαρουχλέικα αλλά και γύρω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο στο Κουκούλι.

Επίσης υπήρξαν πλημμυρισμένα καταστήματα στην οδό Αγίου Ανδρέου και στην Όθωνος Αμαλίας. Πολλοί καταστηματάρχες της Ρήγα Φεραίου που έδωσαν “μάχη” με τις σκούπες για να απομακρύνουν τα νερά που μπήκαν στα μαγαζιά τους. Νωρίτερα, φωτιά εκδηλώθηκε σε υπόγεια καλώδια της ΔΕΗ επί της Όθωνος Αμαλίας, λίγο πριν την συμβολή με την οδό Γούναρη.

 

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Σήμερα Τετάρτη (18/10), σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ανατολικά και νότια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις απογευματινές ώρες θα περιοριστούν στα νοτιότερα τμήματα και θα εξασθενήσουν.

Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι όμως βαθμιαία σε βορείων διευθύνσεων έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 24 με 26 βαθμούς, ενώ στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.