Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Βελόπουλος : Με το «καλημέρα» άρχισε το «σκληρό ροκ»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε  αιτήσεις για εξεταστικές επιτροπές για τα Τέμπη, το Μάτι, την Συμφωνία των Πρεσπών και την υποχρεωτικότητα των εμβολίων. 

Ο Κ.Βελόπουλος ξεκίνησε με το «καλημέρα» να παίζει «σκληρό ροκ» και να προσπαθεί με την αντιπολιτευτική του στάση να βάλει δύσκολα τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στα άλλα Δεξιά κόμματα, τα οποία «ροκάνισαν» το ποσοστό της Ελληνικής Λύσης στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Συγκεκριμένα ο Κ.Βελόπουλος ανέφερε στο Twitter: «Ραγδαίες εξελίξεις στον πατριωτικό χώρο! Κατατέθηκαν πριν από λίγη ώρα οι αιτήσεις εξεταστικών επιτροπών για Πρέσπες, Τέμπη, Μάτι, υποχρεωτικότητα εμβολίων πρόστιμα κτλ.» 

«Τώρα να δούμε οι πατριώτες αν θα συνυπογράψουν ή αν δεν θα τους αφήσει το Μέγαρο Μαξίμου», πρόσθεσε, πετώντας το «μπαλάκι» κυρίως σε «Σπαρτιάτες» και Νίκη.

«Έτσι έκαναν και το μεσημέρι που ενώ δεν ψήφισαν αντιπρόεδρο ήθελαν να τους ψηφίσουν», συνέχισε ο Κ.Βελόπουλος, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι «το μόνο πατριωτικό εθνικό λαϊκό κόμμα της Βουλής απέδειξε ποιο… είναι». 

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.