Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ανδρουλάκης: Πήγαν τρεις φορές να με παγιδεύσουν με Predator

Σε υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους κινήθηκε η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη από το βήμα της Βουλής, κατά την διάρκεια της συζήτησης για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει επί της αρχής το νομοσχέδιο, όμως, θα ψηφίσει υπέρ τα άρθρα και τις διατάξεις που αφορούν στην ενίσχυση των ευάλωτων. Όπως υπογράμμισε και στην δευτερολογία του, συμφωνούν σε συγκεκριμένα άρθρα αλλά διαφωνούν στην φιλοσοφία της τροπολογίας, αλλά και σε συγκεκριμένα ζητήματα της στεγαστικής πολιτικής, αλλά και το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, άσκησε κριτική στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, επικαλούμενος στοιχεία του ΟΟΣΑ. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Ανδρουλάκης στο άρθρο που αφορά το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και στο άρθρο 43 που αφορά την μείωση φόρων σε όσους έχουν εξαρτώμενα τέκνα ενώ πρότεινε ότι πρέπει να υπάρξει σημαντική μείωση των συντελεστών σε όσους έχουν περισσότερα από 2 παιδιά, με φόντο το δημογραφικό, όπως γίνεται.

Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το δημογραφικό αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα και μια πρώτη εθνική προτεραιότητα του κόμματος, δίνοντας τα παραδείγματα που ακολουθούν άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο κ. Ανδρουλάκης, απάντησε στις αναφορές του Κωστή Χατζηδάκη για το Ταμείο Ανάκαμψης. Σε έντονο ύφος, είπε, η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει με περίσσια αλαζονεία όσα εφαρμόζονται στα περισσότερα Ευρωπαϊκά Κράτη, κάνοντας «μπακαλίστικούς υπολογισμούς». «Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα, αποδεικνύεται με την αλαζονεία πόσο περιφρονείτε τους αδύναμους πολίτες και τη νέα γενιά», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.

Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε και στην εξέλιξη της υπόθεσης παρακολούθησης του. Όπως είπε, χθες το βράδυ παρέλαβε επιστολή από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων και ενημερώθηκε ότι έγιναν τρεις απόπειρες για να παγιδευτεί με το κακόβουλο λογισμικό predator. Όπως είπε αναλυτικά, επικαλούμενος την επιστολή, η πρώτη απόπειρα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου του ‘21, ενώ η δεύτερη πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς. Και η τρίτη απόπειρα, έγινε στις 20 Οκτωβρίου του ‘21, όταν σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ. Όπως είπε, παρόμοια μηνύματα έλαβαν 87 άτομα.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.