Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Έβγαλε εκατομμύρια και ζει στο πατρικό της: Μία άλλη στα 62 της η Σούζαν Μπόιλ που τρέλανε τους πάντες το 2009 – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Η Σούζαν Μπόιλ, η τραγουδίστρια από την Σκωτία, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μετά τη συμμετοχή της στο «Britain’s Got Talent» το 2009, συνεχίζει να ζει στο πατρικό της σπίτι, στο Bathgate της Σκωτίας, παρά την επιτυχία που έχει και την περιουσία που έχει κερδίσει.

Η τραγουδίστρια, που είχε ανατριχιάσει τους πάντες με την ερμηνεία της στο «I Dreamed a Dream» από το Les Misérables, στις οντισιόν του σόου, έχει κυκλοφορήσει αρκετά επιτυχημένα άλμπουμ και έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία.

Λόγω της ταπεινής της καταγωγής, πατάει γερά στη γη και έχει επιλέξει να μείνει στο μικρό σπίτι όπου μεγάλωσε.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK! Magazine, η 62χρονη άνοιξε το σπίτι της τους θαυμαστές της και αποκάλυψε ότι ενώ κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, πολλά έχουν παραμείνει τα ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σαλόνι εξακολουθεί να έχει μια παραδοσιακή αίσθηση, με σκούρες ξύλινες λεπτομέρειες και γκρι χρώματα, ενώ το τζάκι είναι στολισμένο με αγάλματα γάτας και κηροπήγια.

Η Σούζαν Μπόιλ έχει κάνει τις δικές της αλλαγές στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας κουζίνας με ένα φωτιστικό δαπέδου τύπου πολυέλαιου και ασημένια ριγέ ταπετσαρία.

Όπως υπογράμμισε για την παραμονή της στο πατρικό της σπίτι «έχει να κάνει με τις αναμνήσεις του σπιτιού σου και την ανατροφή σου, πρέπει να κάνεις έναν απολογισμό των πραγμάτων και ίσως να δεις από πού έρχεσαι και πού βρίσκονται οι ρίζες σου. Είναι καλύτερο να είσαι προσγειωμένος και με τις ρίζες σου. Σε κρατάει προσγειωμένο και σε αποτρέπει από το να πεις πράγματα που ίσως δεν θα έπρεπε να πεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πατρικό της Σούζαν Μπόιλ

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.