Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Έσπασαν τα τηλέφωνα στους καναλάρχες για τα Τέμπη!

Εφιαλτικό ήταν το πρωινό για το επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου και όχι μόνο. Η αμφιλεγόμενη δήλωση του για την εργαλειοποίησή της τραγωδίας από τους συγγενείς των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών, δημιούργησε σφοδρές αναταράξεις μέσα στη νύχτα, ουδείς όμως από την Πειραιώς πίστευε πως θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις σήμερα το πρωί στα κανάλια.

Το αποτέλεσμα ήταν, όλο το επιτελείο του Κυριάκου να βρίσκεται με ένα τηλέφωνο στο χέρι προκειμένου να επικοινωνεί με δημοσιογράφους, διευθυντής ενημέρωσης, αρχισυντάκτες ακόμα και καναλάρχες ώστε να σταματήσουν την αναπαραγωγή τις ειδήσεις και να διευκρινίζουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εννοούσε τους συγγενείς, αλλά τους συνδικαλιστές που απεργούν!

Ένας δημοσιογράφος που είχε την ατυχή έμπνευση να διευκρινίσει ότι η απεργία είχε εξαγγελθεί πολύ αργότερα από τις εκλογές, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα… Μπορεί ο άνθρωπος να είπε την αλήθεια, η αλήθεια όμως αυτή δεν βόλευε το αφήγημα του Κυριάκου…

Χαρακτηριστικό αυτό που έγινε με τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε εξοργισμένος, ισχυρίστηκε ότι οι πολιτικοί που εμπλέκονται δεν θα έπρεπε να είναι εκ νέου υποψήφιοι και είχε ζωντανή σύνδεση με πατέρα που έχασε το παιδί του, ο οποίος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την δήλωση του.

Μετά το διάλειμμα όμως, ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε σοκαρισμένος και άρχισε να διευκρινίζει ότι ο Κυριάκος δεν εννοούσε αυτό που νομίζαμε όλοι, αλλά κάτι άλλο.

Είχε μεσολαβήσει τηλέφωνο

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.