Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Έριξε μπασκετικά κόλπα ο Μητσοτάκης στον προεκλογικό λόγο

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον δήμαρχο Τρικκαίων στο Μουσείο Τσιτσάνη, ο κ. Μητσοτάκης σχολιάζοντας τα όσα είπε ο δήμαρχος Παπαστεργίου παρουσιάζοντας μια εφαρμογή που δείχνει ποια γήπεδα μπάσκετ ή ποδοσφαίρου είναι διαθέσιμα ώστε να τα κλείνουν τα παιδιά και να μην περιμένουν, είπε: «Εμείς όταν παίζαμε μπάσκετ στην Αμερική είχαμε έναν κανόνα. Κερδίζεις μένεις, χάνεις φεύγεις. Κερδίζεις παίζεις. Μπαίνει ο επόμενος».

Θεωρείται πως η συγκεκριμένη αναφορά «στοχεύει» την παραμονή του κ. Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αν χάσει ξανά τις εκλογές 2023.

 

Πρόκειται για μια δήλωση που έρχεται επίσης λίγες ημέρες μετά τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, περί αποχώρησης του Κ.Μητσοτάκη από την ηγεσία της ΝΔ. 

Συγκεκριμένα τότε ο Α.Τσίπρας είχε χαρακτηρίσει ως δείγμα υγείας την πολυφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας την πρόβλεψη – με κύριο αποδέκτη το εσωτερικό του κόμματός του – ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πραγματική αμφισβήτηση της ηγεσίας του σε περίπτωση ήττας του στις εκλογές.

Διευκρινίζοντας επί της αρχής πως ο ΣΥΡΙΖΑ  είναι από «άλλη πάστα» – ενώ σχολιάζοντας τα υπόλοιπα κόμματα είπε «βλέπουμε μια σιωπή επίπλαστη και από κάτω γίνεται χαμός. Αν δηλαδή σε αυτές τις εκλογές χάσει ο κ. Μητσοτάκης, είναι βέβαιο ότι την επόμενη ημέρα δεν θα μπορέσει να σταθεί» είπε για την Νέα Δημοκρατία προεξοφλώντας ως «δυσοίωνο» το πολιτικό μέλλον του πρωθυπουργού σε περίπτωση που ηττηθεί.

Για τις δικές του προοπτικές, ωστόσο, περιορίστηκε να πει: «Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αλλιώς: κερδίσει, χάσει ο Τσίπρας, θα υπάρχει μια εκτίμηση απέναντί του, αλλά και η δυνατότητα και νομίζω ότι είναι υγιές, όποιος διαφωνεί μαζί μου να το λέει δημόσια και ανοιχτά» ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  για την επόμενη ημέρα των εκλογών στο κόμμα του.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.