Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Οι προεκλογικές … αυξήσεις των μισθών: Στα 950 ευρώ ο κατώτατος μισθός!

Στην οικονομία αλλά και στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία την επόμενη τετραετία, εφόσον κερδίσει τις εκλογές, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας λόγο για μισθό 950 ευρώ.

Στην συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, επανέλαβε ότι με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, μέχρι το τέλος του έτους, θα επιτευχθεί η επενδυτική βαθμίδα.

«Το πρόγραμμα του Τσίπρα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε νέο μνημόνιο», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι αν θέλουμε να χύσουμε την καρδάρα με το γάλα», ενώ υπογράμμισε ότι οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ «ξεπερνούν τα 45 δισ ευρώ».

Ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο οικονομικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία εάν εξασφαλίσει μια δεύτερη τετραετία, τόνισε πως «θα συνεχίσουμε την πολιτική μείωσης των φόρων και αύξησης των εισοδημάτων».

«Τι μπορούν να περιμένουν οι πολίτες από εμάς από εδώ και στο εξής; Σας δίνω μια πρόγευση όσων θα πούμε αύριο αναλυτικά», δήλωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα στις 18.00 την Τετάρτη, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»:

– «Περεταίρω μείωση εργοδοτικών εισφορών τουλάχιστον κατά 1 μονάδα.

– Αύξηση αφορολόγητου 1000 ευρώ για οικογένειες με παιδιά. Ό,τι ισχύει, συν 1000 ευρώ για κάθε παιδί.

– Μέχρι το 2027 να σβήσει το τέλος επιτηδεύματος. Όσο θα βελτιώνεται η φορολογική συμμόρφωση».

Για τους έμμεσους φόρους, είπε ότι κάποια στιγμή θα αρχίσουν να μειώνονται, «αλλά εφόσον εξασφαλίζουμε ότι δεν θα εκτραπεί η εκτέλεση του προϋπολογισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.