Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μαλλιά – κουβάρια στο κόμμα του Βελλόπουλου

Ο Αντώνης Μυλωνάκης, ο οποίος αποχώρησε από το κόμμα μετά τις κατηγορίες περί αποστασίας και την απόφαση του κόμματος να του αλλάξει εκλογική περιφέρεια, τις τελευταίες ημέρες δεν έχει αφήσει ΜΜΕ που να μην έχει εμφανιστεί και, σήμερα, προχώρησε σε νέες καταγγελίες.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης ανέφερε ότι οι βουλευτές έδιναν 500 ευρώ «μαύρα» σε έναν φάκελο διατυπώνοντας ερωτήσεις για το πού πήγαιναν τα χρήματα, ενώ, παράλληλα, υποστήριξε ότι «αυτό το κόμμα πλέον μου δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί σαν μια πολιτική εγκληματική οργάνωση η οποία έχει σκοπό τη δολοφονία χαρακτήρων, σπίλωση υποψηφίων και βουλευτών. Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει».

Προκύπτουν, πάντως,  ερωτήματα για το πώς ο κ. Μυλωνάκης ανακάλυψε όλα αυτά τα γεγονότα τώρα, ενώ μέχρι πριν από πέντε ημέρες ήταν μέλος της Ελληνικής Λύσης και δεν γνώριζε τίποτα.

Ερωτηθείς για αυτό ο βουλευτής υποστήριξε ««Είχα εμπιστοσύνη, τώρα έχασα την εμπιστοσύνη μου. Πήγαν να με σπιλώνουν, τώρα αμύνομαι για την τιμή μου»

Ανάμεσα σε άλλα δήλωσε στα «Παραπολιτικά»:

Είμαστε σε ένα κομματικό μηχανισμό που διαχειρίζεται χρήματα άρα εκτός από όλα τα άλλα είναι και οικονομικό το θέμα γιατί τα λεφτά τα οποία διαχειρίζεται ένα κόμμα δεν είναι δικά του. 800.000 ευρώ είναι η επιχορήγηση το χρόνο, 200.000 ευρώ δίνονται για το μορφωτικό ίδρυμα του κόμματος. Είναι επίσης τα χρήματα τα οποία δίνουν οι βουλευτές γιατί αυτά φορολογούνται στους βουλευτές. Εμείς δίνουμε 1.500 το μήνα, 1.000€ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία και τα 500€ είναι μαύρα σε ένα φάκελο. Δεν προβλέπεται πάνω από 1.000€, αν δείτε αυτά που σημειώνουμε όταν πάει στο λογιστήριο της Βουλής δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1.000€. Εικάζω ότι χρησιμοποιούνται για το κόμμα αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται; Δεν κατηγορώ κανέναν.

Είχα εμπιστοσύνη, τώρα έχασα την εμπιστοσύνη μου. Πήγαν να με σπιλώνουν, τώρα αμύνομαι για την τιμή μου. Δεν κάνω μηνύσεις ούτε αγωγές εγώ, εγώ θα ζητήσω να γίνει έλεγχος των οικονομικών του κόμματος να δούμε που πήγαν τα λεφτά. Με αποδείξεις κλπ. Δεν έχω εμπιστοσύνη, όταν κορόιδευε, όταν παραμύθιασε, όταν τον φίλο υποτίθεται που είχε και τώρα με αποκαλεί ο τέως, με αποκαλεί πολιτικό σκουπίδι, με αποκαλεί ψεύτη και διεφθαρμένο άρα πρέπει να δικαιολογήσει ότι είμαι διεφθαρμένος.

Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν, εγώ ζητάω έλεγχο γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη.

Αυτό το κόμμα πλέον μου δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί σαν μια πολιτική εγκληματική οργάνωση η οποία έχει σκοπό τη δολοφονία χαρακτήρων, σπίλωση υποψηφίων και βουλευτών. Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.