Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

«Συμμορία» ανηλίκων επιτέθηκε σε 11χρονο στην Πάτρα

Αυξάνονται οι καταγγελίες για βία και επιθέσεις σε ανήλικους, στην Πάτρα καθώς ένα ακόμη περιστατικό έγινε γνωστό και αφορά έναν 11χρονο που δέχθηκε μπουνιές από άλλους ανήλικους.

Σύμφωνα με τη γιαγιά του παιδιού, η επίθεση συνέβη από ανήλικα παιδιά Ρομά: «Ο εγγονός μου πήγε στο super market με 5 ευρώ πάνω του, για να αγοράσει κάποια είδη. Έξω από το κατάστημα ήταν τρεις ρομά, δύο μικροί και ένας πιο μεγάλος. Τον προκάλεσαν με ερώτηση, ο εγγονός μου επιτάχυνε και προσπάθησε να φύγει, για να μπει γρήγορα μέσα, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε. Δέχθηκε μπουνιές στην πλάτη, ευτυχώς δεν έπεσε κάτω και την τελευταία στιγμή – πριν η επίθεση συνεχιστεί- μπήκε μέσα. Έντρομος φώναξε τον παππού του, μιλήσαμε με την Αστυνομία, αλλά δυστυχώς δεν εμφανίστηκε κανείς! Μάλιστα ο άνδρας μου κατέβηκε κάτω, μισή ώρα μετά το συμβάν, και οι τρεις ανήλικοι ρομά κάθονταν στο ίδιο σημείο, λες και δεν έτρεχε το παραμικρό! Τα πλησίασε και με άγριο ύφος ρώτησε για την επίθεση στον εγγονό μου και τότε έφυγαν τρέχοντας. Ο εγγονός μου σήμερα φοβάται ακόμη και στο σχολείο να πάει. Είναι μαθητής Ε’ Δημοτικού. Πήγε με συνοδεία έστω κι αν είναι κοντά στο σπίτι μας».

Οι επιθέσεις δεν έχουν τέλος καθώς εκτός από ηλικιωμένους, στόχος γίνονται και μικρά παιδιά, ακόμη κι αυτά που παίζουν σε πλατείες, όπως στα Ψηλαλώνια ή τη Γεωργίου.

Πηγή:pelop.gr

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.