Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με την θερμοκρασία να φθάνει τους 15 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 90%.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο προβλέπεται καλός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή 7 Απριλίου, τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται σε περιοχές των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, φαινόμενα που το πρωί θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα επικρατήσουν χαμηλές θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 15-16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 18, στην Ήπειρο από 5 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 18-19, στα Επτάνησα από 9 έως 17 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και ενδεχομένως στην αρχή της ημέρας τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ, αλλά προοδευτικά θα παρουσιάσουν εξασθένηση και στο μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.