Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Που πάνε τα μυστικά κονδύλια; – Σάλος με τα μαύρα ταμεία

Πολλά ερωτήματα δημιουργεί η σημερινή αποκάλυψη για κατακόρυφη αύξηση, κατά 280 εκατ. ευρώ, των απόρρητων κονδυλίων του ελληνικού κράτους κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με το inside story, απέκτησαν «μαύρα ταμεία» και υπουργεία που δεν είχαν ξανά τέτοιες δαπάνες ενώ η απόκλιση για τα κονδύλια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών έφτασε στο 480% (Βλ. Εκρηκτική αύξηση στα «μαύρα ταμεία» του κράτους επί Μητσοτάκη).

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση στα εξής ερωτήματα: «Το ερώτημα είναι απλό: Πού πηγαίνουν τα χρήματα αυτά; Σε αγορές παράνομων λογισμικών για να παρακολουθούνται υπουργοί, πολιτικοί αντίπαλοι, αξιωματικοί, δημοσιογράφοι και η μισή χώρα; Σε υπερκοστολογήσεις έργων με το “αζημίωτο”; Σε ημετέρους;»

« Δεν φτάνει που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δώσει 8,5 δις σε απευθείας αναθέσεις και κλειστούς διαγωνισμούς, σήμερα αποκαλύπτεται άλλη μια πτυχή του πλιάτσικου στο δημόσιο χρήμα»  σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικά Συμμαχία, που καταλήγει σημειώνοντας πως τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων «δεν είναι περιουσία της οικογένειας σας,  κύριε Μητσοτάκη».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.