Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Η Δήμητρα Λιάνη δεν πολιτεύεται στην “Πατριωτική Δημοκρατική Ενότητα”

Η Δήμητρα Λιάνη ξεκαθάρισε πως δεν θα κατέβει στις επόμενες εκλογές και δεν κάνει δικό της κόμμα, με αφορμή την παρουσίαση της Πατριωτικής Δημοκρατικής Ενότητας και τις αναφορές πως η ίδια θα ηγείται σ΄ αυτό.

«Δεν κάνω δικό μου κόμμα. Δεν κατεβαίνω στις επόμενες εκλογές. Απέχω από κάθε πολιτική κίνηση», ήταν η τοποθέτηση της τελευταίας συζύγου του Ανδρέα Παπανδρέου στην εκπομπή LiveNews του Mega.

Το νέο κόμμα, ωστόσο, παρουσιάστηκε και επίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης (9/2) στο οποίο συνασπίζονται εκλογικά 20 και πλέον πολιτικές συλλογικότητες.

Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ευσταθίου, είχε κάνει την ανάρτηση στην οποία ανέφερε ότι: «το κόμμα οριοθετείται από τη χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου ως αμιγώς ανδρεϊκό που εμπνέεται από τα οράματα, τις πράξεις και τα μηνύματα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές».

Η κα. Λιάνη δεν ήταν παρούσα στην εκδήλωση του Κόμματος, με τον Αλέξανδρο Χρήστου Χρυσανθακόπουλο να αναφέρει σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του Γιάννη Ευσταθίου: «Έγινε η συνέντευξη και παρουσιάστηκαν οι θέσεις της Δημοκρατικής Πατριωτικής Ενότητας. Φυσικά δεν έχουμε καμία σχέση με τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου που ούτε καν πολιτεύεται».

Η ανακοίνωση του κόμματος: «Το ΔΗΠΑΚ ειδικά ως καθοριστική συνιστώσα του δημοκρατικού πατριωτικού τόξου εκφράζει εκτός των άλλων το προδομένο Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και επαναφέρει τις σωστές γραμμές της πολιτικής παρακαταθήκης του.

Το σημερινό κομματικό κατεστημένο έχει κοινή συμπληρωματική ομοιοπολική πολιτική, συντήρησης του διεφθαρμένου και ξενόδουλου συστήματος διακυβέρνησης της χώρας, επειδή έχει τα ίδια ντόπια και ξένα αφεντικά και λειτουργεί ως υπαλληλικό τους προσωπικό!

Ανατρέπουμε αυτή την ιστορικά επικίνδυνη πολιτική αντινομία συγκροτώντας τον Τρίτο Πόλο Εξουσίας του πολιτικού συστήματος.

Δημοκρατική Πατριωτική ΕΝΟΤΗΤΑ είναι το ενιαίο εθνικό ψηφοδέλτιο που συμμετέχουμε!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.