Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Ανεμοι που θα φθάνουν ακόμη και τα 6 μποφόρ ( περίπου 70 χιλόμετρα την ώρα οι ριπες των ανέμων) θα πλήξουν την Πάτρα σήμερα Τετάρτη. Ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει ένα άνοδο και θα “αγγίξει” τους 19-20 βαθμούς!

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, πάντως, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Ο καλός καιρός θα διατηρηθεί μέχρι και την Παρασεκυή , οπότε και κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει την περιοχή , με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού θα γίνει με βροχές, ανέμους και θερμοκρασία γύρω στους 9 βαθμούς!

Πιο αναλυτικά, για σήμερα, αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη, με τα ισχυρότερα φαινόμενα να αναμένονται στην Ήπειρο και κατά τόπους στη Θράκη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες κυρίως στα δυτικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 17, στη Θεσσαλία από 6 έως 21, στην Ήπειρο από 9 έως 19, στη Στερεά από 10 έως 19, στην Πελοπόννησο από 9 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 18, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 14 έως 19, στις Κυκλάδες από 12 έως 19, στα Δωδεκάνησα από 13 έως 18 και στην Κρήτη από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και πρόσκαιρα στα βορειοανατολικά κατά τόπους έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.