Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Θα τρίβουν τα μάτια τους οι… ταγοί μας με τα αποτελέσματα της κάλπης

Σήψη, διαφθορά, εθνομηδενισμός, ανέχεια, έλλειψη προοπτικών, δυσοίωνο μέλλον.

Βέβαια οι… πετσωμένοι κονδυλοφόροι πασχίζουν ιδροκοπώντας να αποκρύψουν τα παραπάνω, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μετριάσουν την επερχόμενη εκλογική συντριβή του Μητσοτάκη.

Πραγματικότητα που θα συμπαρασύρει τόσο τον Τσίπρα όσο και τον Ανδρουλάκη, που τάχα κόπτονται για τα ατέλειωτα βάσανα του λαού.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι όταν μετράς τα σεντς για να βγάλεις τα Χριστούγεννα βλέποντας ένα πολιτικό σύστημα βουτηγμένο στη σαπίλα με μοναδικό γνώμονα τη νομή της εξουσίας και έτερον ουδέν, η οργή ξεχειλίζει.

Κι ο μόνος τρόπος για να εκδικηθείς είναι να τσακίσεις τους υπεύθυνους που σε ξευτιλίζουν με τη δύναμη που σου δίνουν οι εκλογές.

Είτε διά της αρνητικής ψήφου, είτε μέσω της αποχής.

Αν οι… ταγοί μας κάνουν τον κόπο να αφήσουν τα βολικά συστημικά εργαλεία που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και βγουν στην πιάτσα θα το διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι.

Όπου θα δουν έναν καθημαγμένο από τις απανωτές κρίσεις λαό να σιχτιρίζει τους ανάλγητους-φαύλους εξουσιολάγνους που από νοικοκύρη τον κατάντησαν επαίτη και μπαταχτσή.

Ο οποίος απεγνωσμένος και αγανακτισμένος θα φροντίσει στις επικείμενες εκλογές να στείλει τα απαραίτητα μηνύματα για να πάρει το αίμα του πίσω.

Επομένως, να μην εκπλαγούν οι… ταγοί μας όταν θα δουν την αποχή να ξεπερνάει το 50% και κάποια εκ των μικρών κομμάτων να μπαίνουν στη Βουλή.

Με τα ποσοστά τους να κατακρημνίζονται, κι έντρομοι να σπεύδουν πάραυτα στο τραπέζι της συγκυβέρνησης, παραμερίζοντας τις… διαφορές τους, σε αναζήτηση σανίδας πολιτικής σωτηρίας.

Κι εκεί να δείτε πώς καταρρέουν οι μύθοι και πώς διαλύονται τα κόμματα-δυνάστες.

Προσδεθείτε, αναμένονται αναταράξεις.

Τα νέα επαχθή μέτρα λιτότητας και η νέα εθνική ταπείνωση θα φροντίσουν να είναι ισχυρές και συνάμα ισοπεδωτικές.

Τουλάχιστον θα απαλλαγούμε από τη σημερινή μορφή που έχει ο μεταπολιτευτικός εσμός.

Κάτι είναι κι αυτό…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.