Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Στις πόσες παρακολουθήσεις παραιτείται ένας πρωθυπουργός; Οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους

Δεν έχει τέλος ο διασυρμός των ωτακουστών του Μαξίμου.

Νόμιζαν ότι θα καταφέρουν να επισκιάσουν τα ανοσιουργήματά τους με την υπόθεση της Καϊλή οι άμοιροι.

Για τέτοια απόγνωση μιλάμε.

Κι εκεί που άρχισαν να χαμογελούν χαιρέκακα τα δόλια χειλάκια τους, σκάσαν άλλες δυο απανωτές βόμβες και τους κόπηκε διά παντός η μοχθηρία.

Η υπόθεση της Σπυράκη, με τον λαό να την ταυτίζει με την Καϊλή και να τους γυρνάει μπούμεραγκ η καπηλεία των ανομημάτων της πράσινης ευρωβουλευτίνας, ασχέτως αν δε σχετίζεται με το διαβόητο Qatar gate.

Και το πλήρες ξεγύμνωμα του… επιτελικού παρακράτους, καθώς αποκαλύφτηκε ότι παρακολουθούσε άλλον έναν δημοσιογράφο, τον Τάσο Τέλλογλου, όπως και τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή, Γιώργο Κύρτσο.

Συνοδευόμενο μάλιστα με κατηγορίες για παρεμπόδιση της έρευνας της ΑΔΑΕ, κατόπιν σχετικών αιτημάτων τόσο από τον δημοσιογράφο όσο κι από τον ευρωβουλευτή, από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Βόμβα» από Euractiv: Η ελληνική Δικαιοσύνη εμπόδισε την έρευνα για τις υποκλοπές!

Η απάντηση του Ισίδωρου Ντογιάκου στις καταγγελίες του Euractiv

Παραίτηση Ντογιάκου ζητάει ο Κύρτσος μετά την σοβαρή καταγγελία του Euractiv για τις υποκλοπές

«Τσιμουδιά» για τα θύματα παρακολούθησης η ΝΔ – Τι απαντάει η Cosmote

Σφοδρή επίθεση της ΑΔΑΕ στην κυβέρνηση, με αιχμές για συνταγματική εκτροπή!

Πλέον το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής:

Στις πόσες παρακολουθήσεις παραιτείται ένας πρωθυπουργός;

Δυστυχώς η πρωθυπουργική παραίτηση αποτελεί πια μονόδρομο.

Διότι είναι ηλίου φαεινότερο ότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τη δράση των ωτακουστών του Μαξίμου και αποκαλύπτονται με την τακτική του μαρτυρίου της σταγόνας για να ισοπεδωθεί συθέμελα τόσο ο μητσοτακισμός όσο και η παράταξη.

Άρα, εφόσον ο Κυριάκος συνεχίσει να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο πριγκιπόπουλο που του κλέψαν το παγωτό, βαυκαλιζόμενος ότι στο τέλος θα κερδίσει μοιράζοντας σωρηδόν ρεγάλα, κινδυνεύει να λάβει χαμηλότερο ποσοστό από το 19% του ‘12 και να κάνει ποδηλατάδα παρέα με τον ΓΑΠ.

Ωστόσο, ποσώς μας νοιάζει ποιο θα είναι το μέλλον του Κυριάκου. Άλλωστε, είναι σίγουρο ότι τα έχει κάνει τα κουμάντα του.

Μας νοιάζει όμως ποιο θα είναι το μέλλον της παράταξης, η οποία αν υποστεί τέτοια ήττα, θα συνέλθει από τη σφαλιάρα τουλάχιστον μια δεκαετία μετά, ακριβώς όπως συνέβη κι επί μπαμπά Μητσοτάκη, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και ο νοών νοείτω.

Φρονούμε ότι έφτασε η στιγμή οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ να αφήσουν τα λόγια και να προβούν σε απτές για τη σωτηρία της χώρας και της παράταξης πράξεις.

Έλεος με τον αστικό καθωσπρεπισμό τους…!!!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.