Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Οι κολοσσιαίες ευθύνες των ΜΜΕ για την κατάντια της πατρίδας Και όμως, υπήρχαν εφημερίδες που απέκρυψαν πλήρως την υπόθεση της Μαρίας Σπυράκη!

Όταν ο τύπος παραβιάζει τον συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο του, ο οποίος επιφέρει τεράστιες ευθύνες μαζί με τα προνόμια που απολαμβάνει, τότε η δημοκρατία νοσεί. Όταν η δημοκρατία νοσεί στην ίδια της την κοιτίδα, τότε η πατρίδα υποφέρει.

Όταν η έρευνα που έχει ξεκινήσει για την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη μαζί με την νέα έρευνα για την Εύα Καϊλή αποκρύπτεται σχεδόν απόλυτα από πλήθος εφημερίδων, τότε ας μην αναρωτιόμαστε για την κατάντια μας. Ας μην απορούμε γιατί η διαφθορά κυριαρχεί και η Ελλάδα έχει κατρακυλήσει στην τελευταία θέση της ΕΕ. Να μην τραβάμε τα μαλλιά μας γιατί οι καταχραστές δημοσίου χρήματος τύπου Novartis μετατρέπονται σε θύματα σκευωρίας, παρότι η εγκληματική τους δράση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά έχει μετατραπεί σε συνέργεια εθνικού εγκλήματος με τους χιλιάδες θανάτους λόγω πανδημίας.

Όποιος αρνείται να υπερασπίσει το δημόσιο συμφέρον, ας πετάξει την πένα και το πληκτρολόγιο και ας βρει μια έντιμη δουλειά.

Συγχαρητήρια στην εφημερίδα Δημοκρατία, που είχε ως όφειλε στην πρώτη θέση αυτή την σοβαρή υπόθεση.

   

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.