Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια, δυνατοί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σήμερα Δευτέρα, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με διαστήματα αραιής συννεφιάς, ωστόσο θα μειωθεί κι άλλο η θερμοκρασία και θα πέσει στους 14 βαθμούς.

Ενισχυμένοι θα είναι οι άνεμοι που θα πνέουν με ταχύτητα 4-5 μποφόρ, ενώ η υγρασία θα ξεπεράσει το 60%.

Αύριο πάντως θα είναι η πιό κρύα μέχρι σήμερα ημέρα του Δεκέμβρίου, καθώς η θερμοκρασία, στην Πάτρα, θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς.

Αναλυτικά:

Tην Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στην Κεντρική, Ανατολική και Βόρεια χώρα, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά και ενδεχομένως νωρίς το πρωί σε περιοχές του Έβρου με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 6, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 9 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 17, στη Θεσσαλία από 5 έως 11 βαθμούς, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα και στη Νότια Πελοπόννησο από 6 έως 16, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 7 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 5 έως 10 βαθμούς, και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 9 έως 15, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιοι αρχικά θα πνέουν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.