Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόγνωση μετά το διήμερο της κακοκαιρίας επιστρέφει και πάλι η ηλιοφάνεια, που αναμένεται να διαρκέσει καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Σήμερα Δυετέρα θα έχει λιακάδα και θερμοκρασία που θα φθάσει και τους 23 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Η υγρασία θα ξεπεράσει το 80%

Αναλυτικά:

Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Τα φαινόμενα, τα οποία τις πρώτες πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιορισθούν στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά τις πρωινές ώρες θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα κεντρικά και βόρεια και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.