Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

«Έφεραν τον κατακλυσμό» με το «112» για μια φθινοπωρινή βροχούλα: Τρεις δρόμοι «όλοι κι όλοι» έκλεισαν από την EVA στην Αττική

Η περίφημη… «κακοκαιρία EVA» για την οποία βγάζουν απανωτά έκτακτα δελτία ενώ ακόμα ο κόσμος προσπαθεί να καταλάβει το γιατί, δεν ήταν παρά μια φθινοπωρινή βροχή (από αυτές που αντικειμενικά έχουν αργήσει να έρθουν μάλιστα) αλλά στην κυβέρνηση βρήκαν ένα κουμπί, του 112 και το πατούν για τα πάντα!

Μάλιστα τόσο πολύ δεν είχαν σχέση οι τρομολαγνικές ειδήσεις για την “κακοκαιρία”, που μάλλον ήθελαν να κρατήσουν μέσα όλη την Αττική, που η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να κλείσει όλους και όλους τρεις δρόμους λόγω συσσώρευσης υδάτων σε όλο το λεκανοπέδιο!

Οι δρόμοι που έχουν κλείσει αυτήν την ώρα λόγω της κακοκαιρίας βρίσκονται στον Πειραιά και στην Ελευσίνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας:

  • Στην Ακτή Μιαούλη και Μπότσαρη στον Πειραιά
  • Στην Ακτή Μουτσοπούλου και Γρηγορίου Λαμπράκη στο ρεύμα προς Καστέλλα
  • Στην οδό Ωκεανίδων από το ύψος της οδού Αβέρωφ στην Ελευσίνα.

 

Ναι, είναι Νοέμβριος, ναι, θα βρέξει, ναι, έστω θα έχει καταιγίδες. Ε, και; Θα αναρωτηθεί κάποιος,

Για την κυβέρνηση είναι μια ευκαιρία να δείξει πόσο χρήσιμη είναι, τρομοκρατώντας πάλι τους πολίτες, όπως κάνει μερικά χρόνια τώρα με την (κατά)χρηση του μηνύματος 112

Το ότι θα ξεφτίλιζαν μια διαδικασία η οποία πλέον μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αν θυμηθούμε το παραμύθι με τον βοσκό και τον λύκο, σίγουρα δεν είναι πρωτότυπο για τη νυν κυβέρνηση.

Ορισμένοι μάλλον έχουν επιλέξει τον δρόμο του τρόμου ώστε να προσπαθούν να επιβληθούν στους πολίτες ως… απαραίτητοι.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΜΥ εξέδωσε και… νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού ενώ θα γίνει και νέα σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και μπορεί να ηχήσουν ξανά τα μηνύματα του 112.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.