Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ποινικές διώξεις σ’ όλα τα τέρατα που βίασαν την 12χρονη – Την εξέδιδε “φιλάνθρωπος” κομματάρχης

H δίωξη για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας αφορά «κάθε υπεύθυνο» που εμπλέκεται στη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η υπόθεση με το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, το οποίο φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε 53χρονος καταστηματάρχης, «οικογενειάρχης», «εκκλησιαζόμενος», «φιλάνθρωπος», με πολλά φωτογραφικά ενσταντανέ με στελέχη της Ν.Δ. και γενικά άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας.

Η τελευταία εξέλιξη που έρχεται στο φως από το ρεπορτάζ είναι πως όσοι εντοπιστούν από τις αρχές ότι εμπλέκονται στη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού, θα έρθουν αντιμέτωποι με αδικήματα για σεξουαλική βία σε βάρος του.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται από τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο 33ος τακτικός ανακριτής, η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη από τα Σεπόλια και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως «πελάτης» του, αλλά και «κάθε άλλον υπεύθυνο» που εντοπιστεί από τις αρχές ότι εμπλέκεται στη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

→ Σημειώνεται ότι με σαφή δήλωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προειδοποίησε ότι θα αποτελεί «απόπειρα συγκάλυψης εάν δεν δοθούν τα στοιχεία των συλληφθέντων του Κολωνού και των 213 “πελατών” τους».

Αναζητούν τους υπόλοιπους οι αρχές

Η έρευνα των αρχών φέρεται να διενεργείται με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να βρεθούν τα πρόσωπα που πλήρωσαν τον 53χρονο για να βιάσουν το κοριτσάκι και να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να λογοδοτήσουν. Σημειώνεται πως το παιδί έχει κάνει λόγο για 10-15 άτομα και πλέον οι αρχές εξετάζουν όλους τους τρόπους για να εντοπιστούν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του καταστηματάρχη, που φέρεται να είναι από εκείνους που πλήρωναν για να έχουν σεξουαλική επαφή με το παιδί, βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Η δίωξη για τον 53χρονο περιλαμβάνει αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.ά., ενώ δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγόριες για τα όπλα, περίστροφα, μαχαίρια, σφαίρες και ξιφολόγχη, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε χώρους του κατηγορούμενου.

► Προθεσμία για να απολογηθεί στις 11 το πρωί της Τετάρτης ζήτησε και πήρε από τον 33ο Τακτικό Ανακριτή ο 53χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή έπειτα από ένταλμα των δικαστικών αρχών και παρέμεινε σιωπηλός κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια. Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς και από το κινητό της 12χρονης. Προθεσμία πήρε και ο 42χρονος.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.