Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Προσπάθεια του Μαξίμου να ρίξει χαμηλά το θέμα του παιδοβιαστή του Κολωνού

«Ανύπαρκτοι και μουσαμαδένιοι όσοι ασχολούνται με τους παιδοβιαστές»!

Στην αρχή, θεωρήθηκε «παραφωνία» η ανάρτηση φιλοκυβερνητικού λογαριασμού ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε, να υποβιβάσει το έγκλημα του βιασμού ανηλίκων και να θεωρήσει πως είναι χειρότερο να είσαι οπαδός της αντιπολίτευσης από το να βιάζεις ανήλικα παιδιά.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση από ανώνυμο λογαριασμό στο Twitter που όμως εντάσσεται σε μία ευρύτερη ομάδα που προβάλει τις κυβερνητικές θέσεις, προκάλεσε οργή στο πανελλήνιο με αποτέλεσμα στην αρχή να διαγραφεί η ανάρτηση και έπειτα να εξαφανιστεί ο επίμαχος λογαριασμός, με τους πολίτες να ζητούν από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να επιληφθεί και να εντοπίσει τον δράστη.

Σήμερα όμως είχαμε άλλα δύο παρόμοια χτυπήματα προς αυτή την κατεύθυνση, με την ανάρτηση του δημοσιογράφου Σάκη Μουμτζή ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου και ανάρτησε το ακόλουθο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Η ατζέντα σήμερα είναι η λειτουργία του μετρό στον Πειραιά. Επάνω σε αυτήν την εικόνα γίνονται οι συγκρίσεις.

Αφήστε τους ανύπαρκτους και τους μουσαμαδένιους να ασχολούνται με τους παιδοβιαστές.

Δεν κάνουν πολιτική, αλλά ψυχοθεραπεία. Βγάζουν όλα τα συμπλέγματά τους».

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει ήδη εκατοντάδες οργισμένα σχόλια από πολίτες, ανεξαρτήτου πολιτικής τοποθέτησης, αφού ειδικά οι γονείς που επιθυμούν την παραδειγματική τιμωρία αυτόν που βιάζουν ανήλικα παιδιά, οπωσδήποτε δεν έχουν συγκεκριμένη πολιτική προέλευση.

Εκεί λοιπόν που η συγκεκριμένη ανάρτηση θα μπορούσε να θεωρηθεί μία προσωπική άποψη του δημοσιογράφου, ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται να την αναπαρήγαγε!

Η επίμαχη ανάρτηση

Γεγονός που πλέον δείχνει ότι η προσπάθεια υποβάθμισης της φρικτής υπόθεση του ομαδικού βιασμού ενός μικρού κοριτσιού, είναι πολιτική απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου. Οι λόγοι, άγνωστοι…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.