Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

«Οικογενειακές ιστορίες»: Ο Α.Πάτσης έδινε συνέντευξη στην… σύζυγό του κι έπαιρνε λεφτά από την λίστα του κουμπάρου του Σ.Πέτσα! (βίντεο) Ο εντιμότατος Α.Πάτσης ήταν μέλος της λίστας Πέτσα με απόλυτα «αξιοκρατικά» κριτήρια προφανώς!

Η αποκάλυψη του σκανδάλου κερδοσκοπίας του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, σε βάρος χιλιάδων δανειοληπτών, το ένα εκατομμύριο ευρώ που είχε «τσιμπήσει» από τα ΕΛΤΑ δεν ήταν αρκετά: Έπρεπε να «μπουκωθεί» και από την λίστα Πέτσα για κάποιο σάιτ με την επωνυμία pointmedia.gr, ένα από τα δεκάδες που έχουν ανοίξει οι νεοδημοκράτες για να κλέβουν νομότυπα το χρήμα των φορολογουμένων.

Έτσι αποκαλύφθηκαν υπέρογκες απευθείας αναθέσεις των ΕΛΤΑ στον γαλάζιο βουλευτή, ο οποίος διατηρούσε στενές σχέσεις με το κυβερνητικό επιτελείο.

Μετά την θύελλα αντιδράσεων, η κυβέρνηση ανακοίνωσε τη διαγραφή του, ενώ ακολούθησε η παραίτηση του επικεφαλή των ΕΛΤΑ, Γιώργου Κωνσταντόπουλου.

Την ίδια ώρα η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι γνώριζε το όργιο καθώς ο Πάτσης ήταν από τότε επικεφαλής δικηγορικού ομίλου «είσπραξης ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων» δηλαδή με απλά λόγια έπαιρνε τα σπίτια των φουκαράδων πολιτών που η κυβερνητική πολιτική τους είχε πτωχεύσει και δεν μπορούσαν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, στην λίστα Πέτσα που μοίρασε εκατομμύρια σε ΜΜΕ με αδιαφανή τρόπο, συγκαταλέγεται και το σάιτ με την επωνυμία pointmedia.gr το οποίο  διευθύνει η σύζυγος του Πάτση, η δημοσιογράφος Βίκυ Παπαλουκά και πήρε δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την λίστα του κουμπάρου του! Αξιοκρατικά πάντα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέλιος Πέτσας μαζί με τη σύζυγο του πάντρεψε τον Πάτση με την Παπαλουκά.

Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης;

Ως βουλευτής Γρεβενών, ο Ανδρέας Πάτσης παραχωρούσε συνεντεύξεις για τις «ημέρες και τα έργα» του στην ίδια τη σύζυγό του!

Μα που αλλού συμβαίνουν αυτά;

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.