Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Θα της κάνει αγωγή ή όπως λέει η εισαγγελέας είναι προδότης;

Σάλος δημιουργήθηκε μέσα στην συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής μετά από μία πρωτοφανή δήλωση που έκανε η εισαγγελέας που εποπτεύει την ΕΥΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βασιλική Βλάχου ανέφερε πως «θα παρακολουθούσα ακόμη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας εάν επρόκειτο να πουλήσει την πατρίδα», προκαλώντας την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη δήλωση εκλήφθηκε ως έμμεση μομφή για τον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος τελούσε υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ.

Σε εκείνο το σημείο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της επιτροπής Ευαγγελία Λιακούλη διαμαρτυρήθηκε έντονα καλώντας την κυρία Βλάχου να ανακαλέσει υποστηρίζοντας ότι «αφήνει ρετσινιά» κατά κ. Ανδρουλάκη. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι η εισαγγελέας επέμεινε στην αρχική της θέση.

Και όλα αυτά όταν η πλειοψηφία της ΝΔ έβαλε νωρίτερα νέα προσκόμματα στη διερεύνηση του σκανδάλου των υποκλοπών καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνήθηκε το αίτημα των κομμάτων της αντιπολίτευσης να αποσταλεί ερώτημα στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας ώστε να διαπιστωθεί εάν είχαν τεθεί υπό καθεστώς παρακολούθησης από την ΕΥΠ και άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Συγκεκριμένα η πλειοψηφία της ΝΔ απέρριψε, με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς αιτιολόγηση,  απέρριψε το αίτημα να ελεγχθούν τα κινητά τηλέφωνα βουλευτών, ευρωβουλευτών και δημοσιογράφων υπέβαλε η αντιπολίτευση.

Και τίθεται το ερώτημα. Ο Κ.Μητσοτάκης δεν είχε αναφέρει όταν είχε “σκάσει” το σκάνδαλο ότι η διαδικασία (υποκλοπής) ήταν νομότυπη αλλά απαράδεκτη; Ποιός λέει την αλήθεια, ο πρωθυπουργός ή η εισαγγελέας;

Και μετά απομένει η πλευρά του Ν.Ανδρουλάκη, όπου όλοι αναρωτιούνται τι θα κάνει πλέον; Θα της κάνει αγωγή ή όπως λέει η εισαγγελέας είναι προδότης;

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.