Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ελλάδα οι κατέχοντες θέσεις εξουσίας μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν εις βάρος των πολιτών, αρκεί να μην τους καταλάβουν…

Μέλος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ και της ΠΑΣΠ Νομικής, της τάσης Σημίτη, κάνει λεφτά ως δικηγόρος σε γραφείο βιτρίνα τραπεζίτη ευνοημένου από την εποχή Σημίτη, που εισπράττει κόκκινα δάνεια που έσκασαν από την πολιτική Σημίτη, έπειτα κάνει τη δική του προσωπική λαμογιά, παίρνει μια ομάδα στο καθαρό τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου, την Νίκη Βόλου, την ανεβάζει Α’ Εθνική, εισπράττει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις χορηγίες, την διαλύει στα μέσα του πρωταθλήματος, παίρνει τα λεφτά, συνεχίζει τη μπίζνα με τα δάνεια, κάνει καλό επιχειρηματικό γάμο, η γυναίκα του φτιάχνει τοπικό κανάλι, αυτός πηδάει στο άρμα του Μητσοτάκη όπως όλα τα ορφανά της περιόδου πριν την κρίση, προβάλλεται από το κανάλι της γυναίκας του, βγαίνει βουλευτής στα Γκράβαρα, το κανάλι της γυναίκας του χρηματοδοτείται από το Κράτος, κάνει δήλωση πόθεν έσχες 20.000 τον χρόνο και άλλες 10.000 τον χρόνο η γυναίκα του με το κανάλι, τη διορθώνει, την κάνει 1.000.000 και βρίσκει άλλα 4.000.000 από οφ σορ για να αγοράσει κι άλλα κόκκινα δάνεια να πάρει τα σπίτια των δανειοληπτών.
Αυτός σύντροφοι δεν είναι άνθρωπος. Είναι η σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία. Κι αντί να τον κάνουμε άγαλμα, πάνε και τον διαγράφουν. Ντροπή μόνο, για τη χώρα που φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη και έβαλε τον Σωκράτη να πιει το κώνειο.
Yannis Androulidakis
…………………………………………………………………………………………
Ενώ τα λαϊκά στρώματα οδηγούνται στην εξαθλίωση και οικογένειες χάνουν την πρώτη κατοικία τους, άλλοι βλέπουν τον ανθρώπινο πόνο ως ευκαιρία.
Ενδεικτικό της τεράστιας ταξικής διαφοράς ανάμεσα στους κυβερνώντες και τον λαό είναι το σκάνδαλο Πάτση στη ΝΔ
Η διαγραφή του από την ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος μόνο έπειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις, μαρτυρά ότι στην Ελλάδα οι κατέχοντες θέσεις εξουσίας μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν εις βάρος των πολιτών, αρκεί να μην τους καταλάβουν…
Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.