Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μας χρεοκόπησαν και μας γύρισαν στον Μεσαίωνα!

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ο Γάλλος Πρόεδρος  Εμμανουέλ Μακρόν επέκρινε τις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω των τιμών του… υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG),  που επιβλήθηκαν, από την Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με τον Μακρόν, η τιμή που απαιτείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τέσσερις φορές υψηλότερη, από την τιμή που καθορίζεται για τη δική τους βιομηχανία!!!😂
«Να πληρώσουμε, για φυσικό αέριο, τέσσερις φορές περισσότερο απ΄ότι πληρώνουν οι δικές σας εταιρείες; Μόνο για φιλία δεν δείχνει!” δήλωσε ο Macron.
Ο Γάλλος ηγέτης σκοπεύει να πείσει τους εταίρους του στην ΕΕ, στην Σύνοδο κορυφής (20-21 Οκτωβρίου) να δημιουργηθεί ένας κοινός μηχανισμός, που θα περιορίζει τις τιμές αερίου, ώστε να περιοριστούν και οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας.
Μανωλάκη, αγόρι μου, οι δούλοι στα αμπάρια του καραβιού των ΗΠΑ “δεν δικαιούνται δια να ομιλούν!” Νόμος της Ούρσουλα! Κάτω να χτυπιέσαι το Αμερικανικό αέριο θα αγοράσεις!
Κάτω να χτυπιέσαι, όπλα στην Ουκρανία θα στέλνεις και ας στερεύουν τα πυρομαχικά σου!
Κάτω να χτυπιέσαι, θα πληρώνεις όλα τα διατάγματα, που σου στέλνει ο “παγκόσμιος ηγέτης”, που γλύφεις!
Δεν έχει, γι΄αυτόν, καμία σημασία η καταστροφή σου, αφού ο ίδιος υπέγραψες τις κυρώσεις και τα σαμποτάζ του!
Κολύμπα τώρα στην λάσπη της προπαγάνδας σου, για την “δημοκρατική Ουκρανία”, μέχρι να πνιγείς μέσα σ΄αυτήν, από τα γεγονότα!
Και εσύ και οι όμοιοί σου, που μας χρεοκόπησαν και μας γύρισαν στον Μεσαίωνα!

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.