Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Η Ελλάδα με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται σε σκηνικό Μεξικού…. Εκλογές… χθες, για να αναπνεύσουν λαός και χώρα

Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο μη παρέκει.

Σε όλους τους τομείς επικρατεί σήψη και διαφθορά.

Η Ελλάδα με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται σε σκηνικό Μεξικού.

Όπου κουμάντο θα κάνει μια κάστα σάπιων πολιτικών και ολιγαρχών, ελεγχόμενη από τους δήθεν εταίρους και συμμάχους που θέλουν να τη μετατρέψουν σε απολύτως χειραγωγούμενο προτεκτοράτο προς υλοποίηση των γεωπολιτικών τους ονειρώξεων, με κίνδυνο να χαθούν όλα όσα υπερασπίστηκαν με το αίμα τους οι πρόγονοί μας.

Την ίδια στιγμή, η κοινωνία θα τελματώνει καθημερινά λόγω ανέχειας και αδυναμίας να χαράξει η ίδια το μέλλον της, με τον ζόφο και όλα τα θλιβερά παρελκόμενα να αποτελούν τους… άσπονδους συντρόφους της.

Πρόκειται για τη δυστοπία που έχουν θέσει σε εφαρμογή ο κύριος Μητσοτάκης και οι… άριστοι συνδαιτυμόνες του από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση του δύσμοιρου τούτου τόπου.

Την οποία πασχίζουν να επιβάλλουν έκτοτε με όπλα την καθεστωτική προπαγάνδα, την τρομοκρατία και τον διχασμό των πολιτών.

Η οργή ωστόσο που έχει ξεσπάσει σε όλα τα κοινωνικά στρώματα εξαιτίας των πεπραγμένων τους, πλην αυτών των βολεμένων του μητσοτακισμού και των γνωστών – άγνωστων νταβατζήδων που τον στηρίζουν, φαίνεται ότι τους χαλάει τα σχέδια.

Εξ ου και η… συνεχόμενη παράταση των εκλογών.

Κακά τα ψέματα, αν ο… παραλίγο Μωυσής είχε όντως τα ποσοστά που του δίνουν οι… βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις, θα είχε κάνει ήδη εκλογές.

Δεν τα έχει όμως και αποφάσισε να παραμείνει μέχρι τέλους στην καρέκλα του Μαξίμου υιοθετώντας πλήρως τον ολοκληρωτισμό (ενδεχομένως έτσι τον διέταξαν οι δυνάστες της πατρίδας), με όποιον διαφωνεί με τον… μεγάλο τιμονιέρη να γίνεται αυτομάτως εχθρός του κράτους, προς εγκαθίδρυση της παραπάνω δυστοπίας μέσω της δημιουργίας τετελεσμένων που θα δέσουν τα χέρια στους επόμενους κυβερνήτες της χώρας.

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη πρέπει να αποτραπεί πάση θυσία για ευνόητους λόγους, με τη διενέργεια εκλογών… χθες.

Τόσο το σύνολο της αντιπολίτευσης όσο και των πατριωτικών δυνάμεων της ΝΔ (που περιέργως έχουν σιωπήσει τελευταία), καλούνται να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους μπας και αποφύγει η πατρίδα τα χειρότερα.

Οψόμεθα…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.