Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Άρχισε η κατακραυγή κατά του Ζελένσκι στις ΗΠΑ

Η οικονομική κρίση που χτυπά και τις Ηνωμένες Πολιτείες σε συνδυασμό με τις συνέπειες του πολέμου που πλέον επηρεάζουν την καθημερινότητα του αμερικανού πολίτη, φαίνεται ότι βάζουν τέλος στους «μήνες του μέλιτος» με την κυβέρνηση της Ουκρανίας.

Το πρώτο σοβαρό χτύπημα στις σχέσεις ΗΠΑ – Ζελένσκι ήρθε από το κορυφαίο αμερικανικό δίκτυο Fox. Και μάλιστα στην πλέον δημοφιλή εκπομπή του, αυτή του Τάκερ Κάρλσον.

Ο γνωστός αναλυτής, παρουσίασε το βίντεο με το οποίο ο Ζελένσκι ζητούσε περισσότερα χρήματα από τις ΗΠΑ, διότι έπρεπε να καλύψει ζωτικές ανάγκες της χώρας του.

Η αποστροφή αυτή του Ουκρανού προέδρου, εξόργισε στην κυριολεξία τον παρουσιαστή ο οποίος του επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις.

«Ένας αλλοδαπός με σπορ μπλουζάκι, ζητά τα λεφτά των αμερικανών, διότι ισχυρίζεται πως έχει ζωτικές ανάγκες. Και εμείς μεγάλε έχουμε ζωτικές ανάγκες! Και τα δικά μας σύνορα είναι αφύλακτα»!

Ο Κάρλσον συνέχισε με ακόμα χειρότερες εκφράσεις: «Στο καλό και καλή τύχη», αλλά και το άκρως υβριστικό «up yours buddy”!

Δείτε το βίντεο:

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.