Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Η προειδοποιητική βολή Μητσοτάκη σε Σαμαρά

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Θέλει να αποτρέψει τυχόν παρέμβαση του για τις υποκλοπές

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε βάλει τα δυνατά του για να κάνει πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όχι φυσικά πως τον εκτιμούσε. Το αντίθετο. Τον απεχθανόταν όσο κανέναν άλλο. Άλλωστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις εκλογές του 2012 είχε κατηγορήσει δημοσίως τον Σαμαρά για διαφθορά, αναρτώντας εκείνο το ιστορικό tweet για την πιθανότητα συμπερίληψης του Συμπιλίδη στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

Με το συγκεκριμένο μήνυμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά είχε κατηγορήσει τον Αντώνη Σαμαρά ότι ανέτρεψε τον πατέρα του Κωσταντίνο Μητσοτάκη, για τα «αργύρια».

Για όσους γνωρίζουν, ο λόγος που ο Σαμαράς έδωσε το δαχτυλίδι στον Μητσοτάκη το 2015, ήταν οι στενές σχέσεις που και οι δύο διατηρούσαν με συγκεκριμένα κέντρα διαπλοκής, αλλά και οι κοινές τους επαφές με τον Σταύρο Παπασταύρου. Η συνέχεια λοιπόν τον δικαίωσε πλήρως. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωταγωνίστησε στην προσπάθεια για να μην διαλευκανθεί το σκάνδαλο Novartis και η περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.

Έλα όμως που ο Μεσσήνιος δεν είναι και από τους πλέον ευγνώμονες ανθρώπους. Αντί λοιπόν να πίνει νερό στο όνομά του Κυριάκου, εδώ και αρκετούς μήνες, όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον επικρίνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Δεν έχει χάσει την ευκαιρία μάλιστα να κατακρίνει την εξωτερική πολιτική που ασκεί ο Κυριάκος έναντι της Τουρκίας, ενώ διατηρεί μεγάλες ενστάσεις και για το ουκρανικό.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών όμως, χτύπησε και μία ευαίσθητη χορδή του Αντώνη Σαμαρά, η οποία χρονολογείται από το 1993. Καθώς και ο ίδιος υποπτεύεται πως είχε πέσει θύμα παρακολούθησης από τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιους μιλάει και ποιοι θα τον βοηθούσαν να ανατρέψει την τότε κυβέρνηση.

Αυτό προφανώς το γνωρίζει και ο Κυριάκος, ο οποίος φοβούμενος δεύτερο συντριπτικό χτύπημα έπειτα από την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, έριξε μια προειδοποιητική βολή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να διερευνηθεί η περίοδος 2012 – 2015. Η περίοδος δηλαδή της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά! Προειδοποιώντας τον έτσι ότι τυχόν προσπάθειά του να δώσει την χαριστική βολή στον Κυριάκο, θα καταλήξει σε «Ναυάγιο».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.