Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Πολεμικό σάλπισμα Πούτιν: «Αν θέλουν να μας νικήσουν στο πεδίο της μάχης, ας προσπαθήσουν»!

«Η αρχή της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία σημαίνει και την αρχή μιας πλήρους κατάρρευσης της αμερικανικής παγκόσμιας τάξης»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν προκάλεσε σήμερα τη Δύση να νικήσει τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία, μετά από σειρά δηλώσεων Αμερικανών και Ευρωπαίων αξιωματούχων ότι θέλουν να νικηθεί η Μόσχα στο πεδίο της μάχης.

«Ακούμε σήμερα ότι θέλουν να νικηθούμε στο πεδίο της μάχης. Λοιπόν, τι να πω; Αφήστε τους να προσπαθήσουν. Δεν έχουμε καν ξεκινήσει τίποτα ακόμα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ρώσος Πρόεδρος και συμπλήρωσε ότι η Δύση «φαίνεται να είναι πραγματικά πρόθυμη να πολεμήσει μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό», κάτι που είπε ότι είναι μια «τραγωδία» για τον ουκρανικό λαό.

Οι δηλώσεις του Πούτιν έγιναν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης με τους επικεφαλής των ομάδων της Κάτω Βουλής του Κοινοβουλίου, η οποία μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

«Ταυτόχρονα, δεν αρνούμαστε τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Όμως όσοι τις αρνούνται πρέπει να γνωρίζουν ότι όσο περισσότερο (θα αρνούνται), τόσο πιο δύσκολο θα τους είναι να διαπραγματευτούν μαζί μας», πρόσθεσε.

Ο Πούτιν έριξε την ευθύνη για τη συνεχιζόμενη σύγκρουση στο ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, τονίζοντας ότι οι συνεχείς προσπάθειες της Ρωσίας να δημιουργήσει ένα δίκαιο διεθνές σύστημα ασφάλειας έχουν τεθεί σε κίνδυνο.

«Οι πρωτοβουλίες για συνεργασία στην αντιπυραυλική άμυνα απορρίφθηκαν, οι προειδοποιήσεις για το απαράδεκτο της επέκτασης του ΝΑΤΟ, ειδικά σε βάρος των πρώην σοβιετικών δημοκρατιών, αγνοήθηκαν», είπε ο Πούτιν.

«Αν ο στόχος της Δύσης ήταν να προκαλέσει μια σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, προφανώς το πέτυχε», παραδέχτηκε και επεσήμανε: «Σε στρατηγικό επίπεδο, ωστόσο, η Δύση έχει ήδη χάσει όταν η Μόσχα ξεκίνησε τη στρατιωτική της επιχείρηση στην Ουκρανία».

«Έπρεπε να συνειδητοποιήσουν ότι είχαν ήδη χάσει από την αρχή της ειδικής στρατιωτικής μας επιχείρησης, γιατί η αρχή της σημαίνει και την αρχή μιας πλήρους κατάρρευσης της αμερικανικής παγκόσμιας τάξης», τόνισε με έμφαση και πρόσθεσε ότι η συνεχιζόμενη κατάρρευση «δεν μπορεί να σταματήσει».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.