Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ήξεις – αφίξεις Μητσοτάκη για εκλογές – Σφοδρή επίθεση από ΣΥΡΙΖΑ

Ανήμερα των τρίτων γενεθλίων της κυβέρνησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να βάλει τέλος με τρόπο ρητό και κατηγορηματικό στα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις κάλπες τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Σε ένα περιβάλλον που θυμίζει κινούμενη άμμο και ενόψει ενός πολύ δύσκολου χειμώνα, λόγω των συνεπειών του πολέμου στην Ουκρανία, ο πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα ότι θα μείνει στο τιμόνι και δεν θα επιτρέψει την αστάθεια που θα επέφερε μια διπλή εκλογική αναμέτρηση, με μια υπηρεσιακή κυβέρνηση επικεφαλής σε μεγάλο μέρος της διαδρομής.Το ενδιαφέρον, πάντως, ήταν ότι χθες ο κ. Μητσοτάκης δεν επανέλαβε απλά την πρόθεση να πάει στο τέλος της θητείας του, αλλά την επεξήγησε με ένα πολιτικό αφήγημα. Στην πραγματικότητα, αντέστρεψε το επιχείρημα υπέρ της προσφυγής σε πρόωρες κάλπες, επιμένοντας σε κυβερνητική κανονικότητα.

Σφοδρή επίθεση προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μετά το «φρένο» που έβαλε ο επικεφαλής της κυβέρνησης στα σενάρια για πρόωρες εκλογές.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Μέχρι χθες (σ.σ. ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης) ανακοίνωνε υποψηφίους για τη μάχη του σταυρού και τροφοδοτούσε ΜΜΕ με ημερομηνίες. Τώρα θυμήθηκε τη σταθερότητα και ότι οι εκλογές δεν είναι «εθνικά υπεύθυνες». Ποιος τον εμπιστεύεται; Έχει χάσει τον έλεγχο και όσο παραμένει αποτελεί τον μεγαλύτερο παράγοντα αστάθειας».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.