Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Η επιβεβαίωση της αποκάλυψης του Γιώργου Καραϊβάζ για την υπόθεση Λιγνάδη που έκανε λίγο πριν δολοφονηθεί!

Οι εξελίξεις δικαιώνουν τον δολοφονημένο δημοσιογράφο, μετά το θάνατο του!

Μεσημέρι, 9 Απριλίου 2021. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, από τους πλέον έμπειρους του αστυνομικού ρεπορτάζ πέφτει νεκρός από τις σφαίρες δύο άνανδρων δολοφόνων έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητο του, γυρνώντας από τον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Λίγες ώρες πριν, ο δημοσιογράφος είχε κάνει μία συγκλονιστική αποκάλυψη στον αέρα του καναλιού, αναφορικά με το σκάνδαλο Λιγνάδη.

Δύο ημέρες μετά την δολοφονία, η γαλλική Liberation δημοσιεύει εκτενές ρεπορτάζ για την δολοφονία, λέγοντας  ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ διερευνούσε θέματα που άγγιζαν στενά τη λειτουργία του κράτους στην Ελλάδα, όπως η υπόθεση Λιγνάδη

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, «για πολλούς παρατηρητές, ο Λιγνάδης είχε πολιτική προστασία, ενώ μία ημέρα πριν από τη δολοφονία του, ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε προχωρήσει περισσότερο, ισχυριζόμενος στην τηλεόραση, ότι είχε δοθεί χρόνος στον Δημήτρη Λιγνάδη για να διαγράψει ουσιαστικά στοιχεία».

Η αποκάλυψη Καραϊβάζ για την υπόθεση Λιγνάδη λίγο πριν την δολοφονία του

 

Λίγες ώρες πριν την δολοφονία του, σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του στην τηλεόραση, ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ προβαίνει σε μία σειρά απίστευτο αποκαλύψεων που παραπέμπουν σε ευρεία και προκλητική απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου Λιγνάδη.

Όπως ακούγεται στο βίντεο, ο δημοσιογράφος εξαπολύει 3 πραγματικές βόμβες που παραπέμπουν σε προσπάθεια εξαφάνισης ενοχοποιητικών στοιχείων αλλά και επαφών του πρωτόδικα καταδικασμένου σκηνοθέτη.

Πρώτη βόμβα, είναι η εξοργιστική καθυστέρηση των αρχών να προβούν στην άρση απορρήτου και τον έλεγχο στις επικοινωνίες και τις ηλεκτρονικές συσκευές του σκηνοθέτη. Ο δημοσιογράφος είναι πραγματικά εξοργισμένος, διότι παρά την μεγάλη εμπειρία του, δεν θυμάται να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε μία τέτοια υπόθεση. Δηλαδή να έχουν περάσει μήνες και να μην έχει γίνει ενδελεχής έρευνα στα κινητά και τους υπολογιστές του σκηνοθέτη.

Δεύτερη βόμβα είναι ότι οι αρχές είχαν στα χέρια τους ένα κινητό του Λιγνάδη, ενώ ήταν γνωστό – όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος – ότι χρησιμοποιούσε δύο ακόμα κινητά για τις επικοινωνίες του. Κινητά που ουδέποτε βρέθηκαν. Με ποιους μιλούσε ο Λιγνάδης;

Τρίτη βόμβα είναι το περιβόητο μπλε λάπτοπ με τα αρχεία του Λιγνάδη, το οποίο ποτέ δεν βρέθηκε, δεν αναζητήθηκε και δεν διερευνήθηκε.

Το συμπέρασμα του δημοσιογράφου όπως αναφέρεται ρητά στο βίντεο, είναι ότι κάποιοι έδωσαν στον Λιγνάδη όλον τον απαραίτητο χρόνο για να εξασφαλίσει τόσο τα ενοχοποιητικά στοιχεία, όσο και τις επαφές που ενδέχεται να είχε με «πρόσωπα υπεράνω υποψίας».

Η μεγάλη δικαίωση του Γιώργου Καραϊβάζ

30 Ιουλίου και ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίζεται από την αποκάλυψη ότι ένας αστυνομικός που ήταν παράλληλα και προπονητής ποδιών στο βόλεϊ, βιάζει κατά συρροή ένα ανήλικο κορίτσι ενώ όπως προκύπτει, παρενοχλεί και άλλα ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία 14χρονης κοπέλας και των γονέων της, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ σε σύλλογο νησιού, προέβη, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022, σε κατ΄ επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη. Παράλληλα, από τον Μάιο του 2022, κάνοντας χρήση προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογή επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Ο αστυνομικός συλλαμβάνεται άμεσα και οδηγείται σιδηροδέσμιος στα κρατητήρια.

Ταυτόχρονα, γίνονται έρευνες στην οικία και σε οχήματά του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.). Όλα αυτά, σε λιγότερο από 24 ώρες!

Διότι αυτή ακριβώς είναι η διαδικασία όταν υπάρχει καταγγελία για βιαστή ανηλίκου. Άμεσα κατάσχονται όλες ηλεκτρονικές συσκευές, προκειμένου ο φερόμενος δράστης να μην προλάβει να εξαφανίσει τίποτα από τα πειστήρια του εγκλήματος.

Αυτό ακριβώς δεν έγινε στο σκάνδαλο Λιγνάδη. Οι αρχές καθυστέρησαν εβδομάδες ολόκληρές μέχρι να κατάσχουν τα πειστήρια, τα κινητά τηλέφωνα, τους υπολογιστές, με αποτέλεσμα εντέλει να μη βρουν τίποτα. Βρήκαν μόνο ένα κινητό από τα τρία που χρησιμοποιούσε ο Λιγνάδης κι αυτό μετά από αρκετές ημέρες.

Αυτό ακριβώς κατήγγειλε ο δολοφονημένος δημοσιογράφος και σήμερα τα γεγονότα τον δικαιώνουν.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.