Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Αφού δεν μπόρεσαν να εξοντώσουν την Ρωσία… επιχειρούν τώρα νέα προβοκάτσια, εναντίον της Κίνας!

Της Ιωάννας Υψηλάντη

 

Η έναρξη των αιφνιδιαστικών ασκήσεων του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας…

Απογείωση πολεμικών ελικοπτέρων Harbin Z-19 της 72ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού της Ζώνης Διοίκησης Ανατολικής Μάχης PLA (επιχειρησιακή ζώνη – Ταϊβάν και Στενό της Ταϊβάν). Επαρχία Φουτζιάν. 30 Ιουλίου 2022.

 

 Η κατάσταση έχει ξεφύγει.
Οι ΗΠΑ δεν θα παραδώσουν εύκολα την πρωτοκαθεδρία τους, στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, αν πρώτα δεν καταστρέψουν ολόκληρο τον κόσμο και δεν αυτοκαταστραφούν.
Αφού δεν μπόρεσαν να εξοντώσουν την Ρωσία, τόσο με την “ΝΑΤΟΪΚΗ ενότητα”, σε κυρώσεις και παραδόσεις σύγχρονου στρατιωτικού υλικού δισεκατομμυρίων, στους αντιπροσώπους τους του ΟυκροΡάιχ, επιχειρούν τώρα νέα προβοκάτσια, εναντίον της Κίνας.
Αν και αναγνωρίζουν την ισχύ του Κινεζικού δόγματος “Μία Κίνα, δύο συστήματα”, στέλνουν την Πρόεδρο της Βουλής τους, Νάνσι Πελόζι, στην Ταϊβάν και το αεροπλανοφόρο τους “Ρόναλντ Ρίγκαν”, εξοπλισμένο με ατομικά όπλα, στην θάλασσα της Νότιας Κίνας.
Η Πελόζι, 3η στην ιεραρχία των ΗΠΑ, αναχώρησε σήμερα, για την Ταίβάν, παρά τις προειδοποιήσεις του Προέδρου της Κίνας Σι Τζι Πίνγκ, ότι “η Κίνα δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και οι ΗΠΑ καλό θα είναι να μην παίζουν με την φωτιά, γιατί θα καούν”.

 

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της επίσκεψης της Πελόζι, η στρατιωτική μονάδα του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας , (PLA), δημοσίευσε ένα σύντομο μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό της στο κοινωνικό δίκτυο Weibo: 备战!(Προετοιμαστείτε για πόλεμο!)
Ανακοινώθηκε, παράλληλα, η διενέργεια στρατιωτικών ασκήσεων με πραγματικά πυρά στην Φουτζιγιάμα, 120 χιλιόμετρα μακριά, από την Ταϊβάν, ενώ παρακολουθείται, ανελλειπώς το αεροπλανοφόρο ¨Ρόναλντ Ρήγκαν”.
Την πτήση του στρατιωτικού αεροπλάνου, που μεταφέρει την Πελόζι παρακολουθούν σχεδόν 38.000 άτομα.
Αναμένουμε τις εξελίξεις.

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.