Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια, αλλά και διαστήματα αραιής συννεφιάς θα έχουμε σήμερα Τρίτη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη η θερμοκρασία θα φθάσει τους 27 βαθμούς, με τους ανέμους να πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Η υγρασία θα “αγγίξει” το 80%

Αναλυτικά:

Τοπικές νεφώσεις και από το μεσημέρι τοπικά φαινόμενα κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά αναμένονται την Τρίτη 10 Μαΐου. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 23, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 12 έως 24, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 28, στις Σποράδες από 9 έως 21, στις Κυκλάδες και σ5τα Δωδεκάνησα από 13 έως 22 και στην Κρήτη από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.