Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Καρφί Κύρτσου προς Θεοδωρικάκο για τη δολοφονία Σαμπάνη

Ο πρώην, πλέον, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρακολουθεί τις εξελίξεις στο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος και ασκεί δριμεία κριτική μέσω του λογαριασμού του στο Twiiter.

Από τα βέλη του Γιώργου Κύρτσου δεν γλίτωσε ούτε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος τοποθετήθηκε χθες στο συνέδριο, με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Νίκου Σαμπάνη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο Πέραμα

Την ώρα που τα στοιχεία, που έχει παρουσιάσει και η «Εφ.Συν.» σε πλήθος ρεπορτάζ, αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι ο 18χρονος Ρομ ήταν ο συνοδηγός και όχι ο οδηγός, όπως ισχυρίστηκαν οι αστυνομικοί στις αρχικές τους καταθέσεις.

Τότε ο Τάκης Θεοδωρικάκος είχε επισκεφθεί τους αστυνομικούς και είχε υιοθετήσει άκριτα τους ισχυρισμούς τους προτού καν γίνει η ανάκριση, ενώ, πλέον όλα τα στοιχεία διαψεύδουν και τους ιδίους και τον υπουργό.

Και ο Γιώργος Κύρτσος καλεί τον κ. Θεοδωρικάκο να αναγνωρίσει το λάθος του και σχολιάζει: Ο Θεοδωρικάκος παρεμβαίνει,λέει,σε θέματα αρμοδιότητάς του. Να αναγνωρίζει όμως λάθη του,ευθύνες ΕΛΑΣ. Επισκέφτηκε υποστηρικτικά αστυνομικούς οι οποίοι σκότωσαν αναίτια τον 18 χρόνο Ν.Σαμπάνη. Τους «απειλούσε» όχημα αλλά ο φονευθείς δεν το οδηγούσε.. Συγγνώμη,αποζημίωση,κάθαρση.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.