Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Συγκλονιστικός Μπάμπης Παπαπαναγιώτου στον Σκάι: Ε, μην διογκώνουμε τα προβλήματα!

Σάλπισμα αισιοδοξίας από τον διορισμένο υπερασπιστή του Κυριάκου

Μία μεγάλη αλήθεια προκύπτει από όσα είπε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, αναφορικά με τα προβλήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

«Ε, μην υπερβάλλουμε!»

 

Η αλήθεια και το δίδαγμα που οφείλουμε να αποκομίσουμε είναι ότι εμείς επιλέγουμε το μέλλον μας.

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου για παράδειγμα, είναι από τους μεγαλύτερους υμνητές του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θυμίζει τους βάρδους του μεσαίωνα που έγραφαν ραψωδίες για τους φεουδάρχες και τα κατορθώματά τους.

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου λοιπόν, μόλις ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη πρωθυπουργός, διορίστηκε σε εταιρεία του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου που ήταν παθιασμένος εναντίον των μετακλητών υπαλλήλων του ΣΥΡΙΖΑ, διορίστηκε Σύμβουλος Επικοινωνίας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ (Κτιριακές Υποδομές) Αθανάσιο Γιάνναρη.

Ο διορισμός του δεν αναρτήθηκε στην διαύγεια, οπότε ουδείς γνωρίζει πόσα παίρνει. Μιλάμε φυσικά για δημόσιο χρήμα.

Ο διορισμένος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου λοιπόν, δεν έχει πρόβλημα επιβίωσης και θεωρεί υπερβολές τα όσα ακούγονται για την ανέχεια, την φτώχεια, το κομμένο ρεύμα, τα λουκέτα, τους μισθούς που δεν φτάνουν ούτε για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

Εάν λοιπόν και εσύ που δεν μπορείς να πληρώσεις το ρεύμα, δεν μπορείς να προσφέρεις τα απαραίτητα στην οικογένεια σου, ξυπνάς ιδρωμένος το βράδυ βλέποντας εφιάλτες με τα ταμπελάκια του σουπερμάρκετ, είχες στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την ίδια θέρμη που το έκανε ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, πιθανότατα θα ήσουν κι εσύ ένας από τους χιλιάδες διορισμένους ελέω Μητσοτάκη.

Δεν φταίει λοιπόν ο Μητσοτάκης. Φταις εσύ που δεν μάτωσες τα χέρια σου για να τον χειροκροτάς.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.