Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

κ. Μητσοτάκη είναι δικές σας ολόκληρες οι ευθύνες

Ποιος θα καθορίσει τις συγκεκριμένες απαντήσεις που πρέπει να δοθούν για τις πρωτοφανείς εικόνες με εγκλωβισμένους οδηγούς για ώρες σε κεντρικότατα σημεία της Αθήνας, το χάος στην Αττική οδό αλλά και τα χιλιάδες νοικοκυριά που βυθίστηκαν στο σκοτάδι λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς. Οι πολίτες που βίωσαν μια πρωτοφανή ταλαιπωρία αναμένουν απο την κυβέρνηση να υπάρξει  απόδοση ευθυνών, ενώ σε υψηλούς τόνους είναι η κριτική σύσσωμης της αντιπολίτευσης.

Η απόδοση ωστόσο περιορίζεται στην εταιρεία  διαχείρησης   ίσως και στο Διάβολο προκειμένου να φανεί ο πρωθυπουργός πάνω απ’ όλα. Να φανεί ότι αυτός ήταν εκτός, και πράγματι ήταν για πολλές ώρες, και ότι οι πιο κάτω ευθύνονται. Πάντα έτσι γίνεται αλλά τώρα μάλλον η τακτική Μητσοτάκη , «για όλα ευθύνονται οι άλλοι» , ξεσκεπάστηκε. Έγινε κατανοητή από τους πολίτες.  Θα επιχειρηθεί από τον πρωθυπουργό μια… φυγή προς τα εμπρός, με στόχο την εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την αντιμετώπιση ανάλογων κρίσεων. Με δυο λόγια μια από τα ίδια.

Τελικά το ποιος έχει ευθύνες και το ποιος όχι, θα φανεί στις κάλπες. Πάμε για εκλογές και αυτό τρομάζει τη ΝΔ. Και τούτο διότι αυτός κυβερνά και αυτός έχει όλες μα όλες τις ευθύνες.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.