Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Στείλτε του τον λογαριασμό και όχι μήνυμα

Του Κώστα Πρώιμου

Σε πρόσφατη κουβέντα με σημαίνοντα στελέχη της λαϊκής δεξιάς αντιληφθήκαμε έναν από τους κύριους λόγους για τους οποίους το σύστημα Μητσοτάκη βρίσκεται τα τελευταία χρόνια 100 βήματα μπροστά και φαντάζει άτρωτο.

Το ζητούμενο είναι να στείλουμε μήνυμα στις προσεχείς ευρωεκλογές απεφάνθησαν οι συνομιλητές μου. Για καθίστε ρε παιδιά, τους αποκρίθηκα. Εκτίμηση δική μου είναι πως το μήνυμα στο καθεστώς έπρεπε να φροντίσετε ώστε να σταλεί στις προηγούμενες εθνικές εκλογές. Αντιθέτως, επειδή στα πολιτικά σας σωθικά παρέμενε άσβεστο το αντισύριζα μένος, βάλατε με τον τρόπο σας πλάτη ώστε να ισχυροποιήσετε τον εθνικό μας καταστροφέα. Αναλογιστείτε όσα έχουν συμβεί στην χώρα μας έκτοτε. Με κοίταξαν σαστισμένοι. Και τι να κάνουμε τώρα; Μου αποκρίθηκε ο πιο έμπειρος της ομάδας. Μα, να του στείλετε τον λογαριασμό και όχι μήνυμα στις επικείμενες ευρωεκλογές. Για όσα επαίσχυντα έχει διαπράξει κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών.

Δυστυχώς δεν ελέγχουμε τη λαϊκή βάση της Νέας Δημοκρατίας, συνέχισε με απολογητικό ύφος ένας εκ των συνδαιτυμόνων μου. Άσε που πολλοί αν και δεν τον αντέχουν τον Κυριάκο θα οδηγηθούν στην παγίδα να τον κρατήσουν πολιτικά ζωντανό απέχοντας από τις κάλπες. Και συνέχισε: Το χειρότερο είναι πως αν καταγράψει πάνω από 29,99 θα εξαφανίσει από την επόμενη μέρα και ό,τι έχει απομείνει στο κόμμα απ’ το σύστημα Σαμαρά με άμεσες επιπτώσεις για όλους μας. Ηθελέστα και παθέστα τους απάντησα χαριτολογώντας…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.