Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Τα trolls, η Καρυστιανού και η νέα «γαλάζια» επιχείρηση συγκάλυψης

Του Γιώργου Καρβουνιάρη

 

Την προηγούμενη φορά το «κόλπο» απέδωσε. Όσοι υποστήριζαν την πλευρά του δικαίου, αναγκάστηκαν να σιωπήσουν υπό την πίεση των συστημικών μέσων ενημέρωσης και των συνεχών επιθέσεων από τα εκατοντάδες trolls του διαδικτύου.

«Κούρασαν οι υποκλοπές», φρόντιζαν να επιβάλλουν παντού, ακόμα και όταν τα θύματα πλήθαιναν και το σκάνδαλο «άγγιζε» πρόσωπα που εκπροσωπούσαν θεσμούς της χώρας, ακόμα και όταν και όταν το θέμα απασχολούσε τους κεντρικούς τίτλους των μεγάλων, παγκόσμιων, ΜΜΕ.

Στην  Ελλάδα όλα τα΄σκιαζε η φοβέρα. Ο χαρακτηρισμός του γραφικού συνόδευε σχεδόν αμέσως όποιον τολμούσε να μιλήσει για το κράτος δικαίου και τις κυβερνητικές παρεκτροπές.

Οι φίλοι και οι αυλικοί του Κυριάκου Μητσοτάκη, θεώρησαν πως βρήκαν την επιτυχημένη συνταγή και άρχισαν να την εφαρμόζουν σε κάθε περίπτωση, πολύ συχνά, με επιτυχία.

Στην ακρίβεια («το πρόβλημα έρχεται απ΄έξω, τι να κάνει η κυβέρνηση»), στις αγροτικές κινητοποιήσεις («δεν μπορούμε να δώσουμε άλλα, το πρόβλημα είναι της Ε.Ε.»), στην Παιδεία («οι μπαχαλάκηδες και οι καρεκλοκένταυροι είναι αυτοί που αντιδρούν») και σε πολλά άλλα επίσης.

Την «πετυχημένη» συνταγή αποφάσισαν λοιπόν να την εφαρμόσουν και εκεί που «πονάνε» περισσότερο. Στο έγκλημα των Τεμπών.

Η γραμμή που παράγεται εδώ επισήμως είναι πως κάποιοι εντός και εκτός Ελλάδας θέλουν να αμαυρώσουν την εικόνα της χώρας. Ανεπισήμως τα trolls έχουν αναλάβει το έργο της αποδόμησης της επιτροπής των συγγενών των θυμάτων. Δειλά- δειλά στην αρχή και πιο έντονα στη συνέχεια έχει αρχίσει η προσπάθεια αποδόμησης της προσπάθειας της επιτροπής στο πρόσωπο της κ. Καρυστιανού. Με αιχμές για «λαϊκισμό», για… παρεμπόδιση της Δικαιοσύνης να κάνει τη δουλειά της και άλλα τέτοια απίστευτα.

Μην έχετε καμία απολύτως αμφιβολία ότι η επιχείρηση «αποδομήστε την Καρυστιανού» ή «κούρασε πια το θέμα με τα Τέμπη, έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα», θα ενταθεί όσο περνάει ο καιρός.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θέλει να πάει με ένα τέτοιο θέμα ανοιχτό στα ευρωεκλογές.

Θα δούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα στηθούν «επιχειρήσεις» εξόντωσης προσώπων, παραποίησης της πραγματικότητας και «μπαζώματος» ευθυνών και… συνειδήσεων!

Ας είμαστε έτοιμοι…

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.