Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ντ.ΜακΓκρέγκορ: «Ο πόλεμος δεν είναι για την Ουκρανία – Είναι για τον διαμελισμό και την εκμετάλλευση των πόρων της Ρωσίας»

Καταιγιστικός για ακόμη μια φορά  ήταν ο συνταγματάρχης ε.α. Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ ο οποίος σε συνέντευξή του δήλωσε αποκάλυψε για ποιο λόγο γίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Όπως ανέφερε ο συνταγματάρχης ε.α. το θέμα είναι για τον έλεγχο της Ουκρανίας και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της και στη συνέχεια την χρησιμοποίησή της ως βάση για τον διαμελισμό της Ρωσίας και την υποδούλωση της στους παγκοσμιοποιητές.

«Στην Ουκρανία,  είναι οι παγκοσμιοποιητές που διευθύνουν το show.  Αυτή είναι μια παγκοσμιοποιημένη νεοσυντηρητική ελίτ, η οποία δρα τόσο στο Κογκρέσο όσο και  στο Λευκό Οίκο, σε συνδυασμό με τις ελίτ στην Ευρώπη, ιδιαίτερα στο Παρίσι, Βερολίνο και Λονδίνο.
Όλοι τους αυτό που θέλουν είναι να δουν την Blackrock να κατακτά την Ουκρανία, ώστε να μπορεί συστηματικά να εκμεταλλευτεί του πόρους της και να γίνει ένα  υποταγμένο σε αυτούς κράτος»,
 ανέφερε αρχικά ο ΜακΓκρέγκορ, για να συνεχίσει:

«Αλλά θέλουν να το δουν αυτό να συμβαίνει και στη Ρωσία. Για αυτό και αυτός ο πόλεμος δεν αφορούσε ποτέ την Ουκρανία. Πάντα αφορούσε τι μπορεί να γίνει για να καταστραφεί η Ρωσία.

Και φυσικά, οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση ποτέ  δεν έκαναν καμία στρατηγική ανάλυση, δεν σκέφτηκαν ποτέ τον σκοπό, τη μέθοδο ή αυτό που θα ακολουθήσει.

Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Ρωσία σήμερα εξακολουθεί να είναι η Ρωσία του 1992. Δηλαδή αδύναμη, χωρίς ισχύ χωρίς οικονομία.  Θυμηθείτε τη δήλωση Μακέιν, ότι “Η Ρωσία είναι μια  Ισπανία με βενζινάδικο” και θα καταλάβετε πως σκέφτονται. ¨.

Όλες αυτές οι αλαζονικές εκδηλώσεις από τις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την Ρωσία σαν να ήταν έθνος τρίτης κατηγορίας με στρατό τέταρτης τάξης.

Δεν δώσαμε καμία σημασία στους Ρώσους, οι οποίοι είχαν εύλογες ανησυχίες για το τι κάναμε στην ανατολική Ουκρανία. Φτιάχναμε στρατό για να τους επιτεθούμε. Τοποθετήσαμε μια εχθρική κυβέρνηση εκεί  το 2014.

Και τους λέγαμε συνέχεια ότι δεν είχε καμία σημασία για εμάς  τι σκέφτονταν ή τι τους απασχολούσε εκεί στη Μόσχα.

Είπαν, δεν θέλουμε το ΝΑΤΟ στα σύνορά μας. Κανείς δεν έδωσε σημασία.

Ο Πρόεδρος Τραμπ προσπάθησε να ακούσει, αλλά περικυκλώθηκε από ανθρώπους που τον ανέτρεψαν, ανθρώπους που δεν ήταν πιστοί στον πρόεδρο, που ορκίστηκαν υπακοή στις εντολές του προέδρου και στη συνέχεια τις αγνόησαν», είπε ο ΜακΓκρέγκορ για να συνεχίσει:

«Ποιο είναι λοιπόν το αποτέλεσμα από όλα αυτά;

Έχετε έναν πολύ σοβαρό πόλεμο που θα μπορούσε να γίνει περιφερειακός, ακόμη και παγκόσμιος, και κανείς στον Λευκό Οίκο δεν φαίνεται να το αντιλαμβάνεται πραγματικά αυτό.

Αλλά χάνουμε. Οι παγκοσμιοποιητές χάνουν. Και όταν το έδαφος στεγνώσει, τον Ιούνιο, θα δείτε μια τεράστια ρωσική επίθεση.

Και τα περισσότερα από αυτά που ονομάζουμε αυτό το πράγμα που λέγεται Ουκρανία θα σαρωθεί, ειδικά αυτή η κυβέρνηση στο Κίεβο.

Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα του ουκρανικού λαού. Εκπροσωπούν τα συμφέροντα αυτής της παγκοσμιοποιητικής ελίτ που ενδιαφέρεται μόνο για τους πόρους της και την εκμετάλλευση τους για να βγάλουν χρήματα.

Ναι, φαίνεται ότι η μεγαλύτερη απειλή για την Αμερική είναι στην πραγματικότητα αυτό που συνέβη με το πετροδολάριο.

Ο Πούτιν μιλάει τώρα με τους Σαουδάραβες και με τον Σι, και ξεφορτώνεται το πετροδολάριο. Και αυτό που θα προκύψει είναι ότι οι BRICS, Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική, πρόκειται να αυξηθούν κατά 81 επιπλέον μέλη. Και όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε ένα νόμισμα που θα υποστηρίζεται από χρυσό. Και μόλις πάνε σε αυτό το νόμισμα με την υποστήριξη χρυσού είτε είναι ένα νόμισμα είτε ένα καλάθι νομισμάτων, δεν έχει καμία διαφορά, τότε θα έχουμε πολλά προβλήματα.

Οι παγκοσμιοποιητές το γνωρίζουν αυτό, και γι’ αυτό είναι τόσο απελπισμένοι αυτή τη στιγμή.

Και ο μεγαλύτερος φόβος που έχω είναι ότι όταν οι Ρώσοι επιτίθενται και γίνεται ξεκάθαρο ότι η Ουκρανία έχει τελειώσει, εννοώ, είναι ήδη προφανές σε οποιονδήποτε επισκέπτεται το μέρος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ερειπωμένη.

Αλλά μόλις συμβεί αυτό, φοβάμαι ότι θα υπάρξει πίεση για αποστολή  των αμερικανικών δυνάμεων στην Πολωνία και τη Ρουμανία, μαζί με τις πολωνικές δυνάμεις και ενδεχομένως τις ρουμανικές, στη δυτική Ουκρανία.

Και αν συμβεί αυτό, τότε τα γάντια θα βγουν, γιατί ειλικρινά, μέχρι στιγμής, ο Πούτιν έχει ασκήσει τεράστια αυτοσυγκράτηση, τρομερή υπομονή. Δεν θέλει πόλεμο με τη Δύση. Αν το ήθελε, ο γάμος το έχει ήδη.

Αλλά αν επέμβουμε στη δυτική Ουκρανία, τελείωσε. Θα είμαστε σε έναν πλήρη πόλεμο. Ξέρετε, νομίζω ότι κάναμε πολύ λάθος υπολογισμό.

Ο Πούτιν είχε κάνει πολλές ομιλίες τα τελευταία 20 χρόνια, λέγοντας επανειλημμένα, μην προχωρήσετε τα σύνορα προς τη Ρωσία.

Μην προσπαθήσετε να μεταμορφώσετε την Ουκρανία σε εχθρικό παράγοντα, με εχθρικές προθέσεις προς τη Ρωσία.

Αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία έχει υπαρξιακό στρατηγικό ενδιαφέρον για την Ρωσία, όπως θεωρητικά, ότι συμβαίνει στο Μεξικό έχει υπαρξιακό στρατηγικό ενδιαφέρον για εμάς.

Η Ρωσία ήθελε να τερματίσει την καταπίεση των Ρώσων που ζούσαν εκεί και δεν επρόκειτο να παραδώσει την Κριμαία.

Ποιος ο λόγος που πήγε στην Κριμαία; Ο λόγος που πήγε στην Κριμαία είναι ότι φοβόταν ότι επρόκειτο να μετατραπεί σε ναυτική βάση των ΗΠΑ.

Ο Μπάιντεν έχει πει:  Στόχος μας είναι η αλλαγή καθεστώτος στη Ρω σία.  Στόχος μας είναι να απαλλαγούμε από τον Πούτιν και ο στόχος μας είναι τελικά να χωρίσουμε τη Ρωσία σε συστατικά μέρη και μετά να την εκμεταλλευτούμε.

Όλοι οι υποστηρικτές του, τα στελέχη του, όλοι στο στρατόπεδο της παγκοσμιοποίησης γνωρίζουν ότι αυτή είναι η αλήθεια. Τίποτα από αυτά δεν είναι είδηση.

Τελικά, o Πούτιν είπε, φτάνει. Σταμάτησε. Και δημιούργησαν στρατηγική άμυνα.

Τώρα  έχουν μια δύναμη που μπορεί να φτάσει όσο μακριά χρειάζεται, ακόμη και μέχρι  τα πολωνικά σύνορα. Έχουν σχέδιο για πόλεμο 31 μηνών εναντίον μας, αν επιμείνουμε να τους  πολεμήσουμε.

Και δεν είμαστε σε κατάσταση να κάνουμε πόλεμο.

Δεν μπορούμε καν να στρατολογήσουμε κόσμο τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών ή τους Πεζοναύτες. Οι Πεζοναύτες τρέχουν τριγύρω προσπαθώντας να στρατολογήσουν παράνομους και ενθαρρύνονται να το κάνουν από τη διοίκηση.

Αυτό θέλετε στη χερσαία δύναμη, να πολεμήσετε για αυτή τη χώρα;

Ξεχάστε το,. Δεν πρόκειται να λειτουργήσει.»

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.