Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ! ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ του Ν. Θεοδωρόπουλου η σύζυγος του CEO της τράπεζας Πειραιώς Χρ. Μεγάλου…

Ειδικού Συνεργάτη
Οι εξελίξεις στο σκάνδαλο με τα emails και η απομάκρυνση του γεν. γραμματέα Μιχ. Σταυριανουδάκη απειλούν να συμπαρασύρουν και την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως. Παράλληλα όμως η απομάκρυνση και του Γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ Νίκου Θεοδωρόπουλου ανοίγει θέμα για ολόκληρη την Γραμματεία αυτή του κυβερνώντος κόμματος. Τα ερωήματα είναι ήδη πολλά. Οι διαρροές προσωπικών δεδομένων ήταν κάτι που χειριζόταν μόνο ο Ν. Θεοδωρόπουλος ή είχαν γνώση και άλλα μέλη της Γραμματείας; Και μόνο η περίπτωση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου υπήρχε ή και άλλες; Ήδη η δικαστική έρευνα που ξεκίνησε πρόκειται να στραφεί προς διάφορες κατευθύνσεις και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν ο,τι γνωρίζουν όλα τα εμπλεκόμενα, είτε άμεσα είτε με έμμεσο τρόπο, πρόσωπα.

Μάλιστα έχει ενδιαφέρον ότι τα μέλη της Γραμματείας που προΐστατο ο Ν. Θεοδωρόπουλος ήταν επίλεκτα. Χαρακτηστικά αναφέρεται ότι μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται και η Ρούμπη Γεωργακοπούλου η οποία είναι και σύζυγος του διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστου Μεγάλου.

Γι αυτό και ο ίδιος ο Ν. Θεοδωρόπουλος  την είχε καλωσορίσει με ιδιαίτερη θέρμη όταν εντάχθηκε στην Γραμματεία Αποδήμων. “Καλωσορίζουμε τη Ρούμπη Γεωργακοπούλου στην ομάδα της Νέας Δημοκρατίας που θα συνεργαστούμε με την Ορ. Ρουσσέτου για να ενισχύσουμε την ελληνική ομογένεια στο Λονδίνο πάντα σε συνεργασία με τον Γραμματέα μας @Stergiou_G . Προχωράμε!” έγραφε φωτογραφιζόμενος μαζί της έξω από τα γραφεία του κόμματος. Λόγω της εμπειρίας και των γνωριμίων της στην Βρετανία και όχι μόνο, άλλωστε, λειτουργούσε ως “δεξί χέρι” του στην Γραμματεία Αποδήμων.
Επίσης είναι χαρακτηριστικό ως προς αυτό ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Λονδίνο τον περασμένο Νοέμβριο μίλησε και σε εκδήλωση της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς της ΝΔ. Εκεί είχε φωτογραφηθεί και είχε δώσει προσωπικά συγχαρητήρια σε αμφοτέρους που ήταν δίδυμο: “Νίκο (Θεοδωρόπουλε), σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ρούμπη (Γεωργακοπούλου), συγχαρητήρια για άλλη μία εξαιρετική συγκέντρωση. Αλέξανδρε, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια με συγκίνησαν ιδιαίτερα”, είχε πει μάλιστα στην αρχή του χαιρετισμού του

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.