Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Παρασκευαΐδης! ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΠΑΣΟΚ τον …αδειάζει

Παρασκευαΐδης (ΠΑΣΟΚ): Δεν μπορούμε να δίνουμε τα παιδιά στα ομόφυλα ζευγάρια, θα τα οδηγήσουμε στην ομοφυλοφιλία

Ηχηρό «άδειασμα» επεφύλασσε το ΠΑΣΟΚ στον βουλευτή του κόμματος, Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, για τα όσα είπε για τα ομόφυλα ζευγάρια, στο πλαίσιο της δημόσιας συζήτησης ενόψει του σχετικού νομοσχεδίου.

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, σημείωσαν:
«Οι απόψεις του κ. Παρασκευαΐδη, όπως εκφράστηκαν σε συνέντευξή του, δεν απηχούν σε καμία περίπτωση τις θέσεις του κόμματος».

Παράλληλα τα ίδια στελέχη αφήνουν αιχμές κατά του υπουργού Υγείας αναφέροντας: «Ας μην σπεύδει, όμως, να κάνει τον τιμητή ο μέχρι πρότινος αρνητής του Ολοκαυτώματος, Άδωνις Γεωργιάδης. Ας δουν στην κυβέρνηση τα του οίκου τους και τις αντιρρήσεις που εκφράζουν δεκάδες βουλευτές και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς».

Τι είπε ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης
Ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης έκανε δημόσια γνωστή την αντίθεσή του στη νομοθετική ρύθμιση που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια, διατυπώνοντας ωστόσο μια σειρά από απόψεις που προκαλούν σοβαρά ερωτηματικά.

Πέρα από την ακρότητα πως «δεν μπορούμε να δίνουμε τα παιδιά στα ομόφυλα ζευγάρια, θα τα οδηγήσουμε στην ομοφυλοφιλία», ο βουλευτής Λέσβου έβαλε στο «κάδρο» την Τουρκία και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Τα ομόφυλα ζευγάρια δεν πρόκειται να μας αυξήσουν τον πληθυσμό. Να το κάνουμε όπως ο Ερντογάν, που είπε κάθε Τουρκάλα να κάνει πέντε παιδιά. Η Τουρκία έχει 80 – 90 εκατομμύρια πληθυσμό με αυτές τις προτάσεις Ερντογάν» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Χαρακτήρισε τα παιδιά ως «εθνική περιουσία» και έσπευσε να δηλώσει ότι τα παιδιά δεν πρέπει να έχουν πρότυπο δύο άνδρες ή δύο γυναίκες για να συμπληρώσει: «θέλουμε υγιή οικογένεια, σε τέτοιες οικογένειες να πάνε τα παιδιά. Να μεγαλώσουμε υγιείς πολίτες που θα βοηθήσουν την πατρίδα να ανέβει».

Ο κ. Παρασκευαΐδης θέλησε να σημειώσει, πάντως, ότι αυτά είναι προσωπικές του απόψεις και πως οι βουλευτές θα ενημερωθούν κεντρικά την Τετάρτη. «Εάν ο πρόεδρος πει κάτι άλλο οφείλω να ακολουθήσω» σημείωσε, ενώ επισήμανε ότι αντίστοιχες απόψεις εκφράσει και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Μιχαηλίδης.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.