Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Μεσολόγγι: Στην αστυνομία ξανά ο κρεοπώλης – Νέες εξελίξεις

Εξελίξεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη προτού χαθούν τα ίχνη του, κλήθηκε ξανά στην αστυνομία.

Ο άνδρας φέρεται να καλείται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και να απαντήσει σε νέα ερωτήματα για τις συνθήκες εξαφάνισης του 31χρονου.

Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα, καθώς ο νεαρός αγνοείται εδώ και 13 ημέρες, ενώ σήμερα ο δικηγόρος της μητέρας και της κόρης του ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση.

Η μήνυση θα κατατεθεί κατά παντός υπευθύνου και τυχόν συμμέτοχου για ανθρωποκτονία, αλλά και κατά του 50χρονου για ψευδή κατάθεση κατ΄εξακολούθηση.

Το στίγμα των κινητών τηλεφώνων στο επίκεντρο

Τις τελευταίες ημέρες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών τα κινητά τηλέφωνα τόσο του 50χρονου όσο κι ενός φίλου του, 36 ετών, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί στην υπόθεση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega τα δύο αυτά κινητά ενεργοποιήθηκαν με συγκεκριμένη κεραία κινητής τηλεφωνίας την ίδια χρονική στιγμή και στο ίδιο σημείο. Παράλληλα το κινητό του Μπάμπη φέρεται να κλείνει στην ίδια περιοχή ταυτόχρονα. Οι δύο άνδρες φέρονται, ακόμη, να έχουν ανταλλάξει μηνύματα μέσω διαδικτυακών εφαρμογών τα οποία έχουν διαγραφεί από τις συσκευές.

Ο 36χρονος παρέδωσε το κινητό του στην αστυνομία προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι σχετικοί έλεγχοι, ενώ, μιλώντας νωρίτερα σε εκπομπή του Mega επισήμανε ότι «παρέδωσα το κινητό ώστε οι Αρχές να ερευνήσουν αν θέλουν κάτι καθώς έχω μωρό παιδί και δεν έχω τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να είμαι διαθέσιμος. Έχουμε καταθέσει στις Αρχές όσες φορές μας κάλεσαν, με τελευταία φορά την Τρίτη 16/1. Δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει, δεν μας λένε από τις Αρχές κάτι, αναμένουμε κι εμείς. Μας είπαν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

Σημειώνεται ότι σήμερα Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενέκρινε το αίτημα του διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς του 50χρονου κρεοπώλη και του 31χρονου αγνοούμενου, για να διαπιστώσει τυχόν οικονομικές συναλλαγές, με βάσει τις μαρτυρίες για τα 17.000 ευρώ που του είχε δανείσει ο Μπάμπης.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.