Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον κρεοπώλη εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τις κινήσεις του κρεοπώλη μετά τη συνάντησή του με τον 31χρονο Μπάμπη.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει το messolonghivoice.gr, ο 50χρονος κρεοπώλης ψωνίζει χαρτί κουζίνας από μίνι μάρκετ και φαίνεται νευρικός. Μάλιστα, έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος να μπαίνει σε αυτό περίπου στις 21:30 της 4ης Ιανουαρίου, μετά δηλαδή τη συνάντησή του με τον εξαφανισμένο από τότε 31χρονο Μπάμπη.

Ο 31χρονος Μιχάλης συνεχίζει να αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου και όσο περνούν τα 24ωρα οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ πιθανή η εγκληματική ενέργεια. Οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνές τους στις κινήσεις του 50χρονου κρεοπώλη, του ανθρώπου δηλαδή που φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον 31χρονο Μιχάλη. Κι αυτό γιατί το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου τον μετέφερε από το σπίτι του στα ΤΕΙ Μεσολογγίου για να συναντήσει έναν άγνωστο άνδρα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του.

Σύμφωνα με το MEGA, κλειδί στην έρευνα των αστυνομικών είναι μια καταγραφή στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό.

Παρά το γεγονός, πως έχει καταγραφεί από τη συγκεκριμένη κάμερα, δεν εντοπίζεται σε κάμερα ασφαλείας από βενζινάδικο που υπάρχει λίγο πιο κάτω. Έτσι, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ότι ο κρεοπώλης έχει στρίψει κάπου νωρίτερα, οπότε εκείνη η περιοχή έχει μπει στο επίκεντρο των νέων ερευνών.

Εικάζεται ότι ίσως εκείνη την ώρα μαζί με τον 50χρονο μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκεται και ο 31χρονος. Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από το βίντεο που έχει καταγράψει η κάμερα της Ιονίας Οδού αφού το πλάνο είναι μακρυνό.

Το νεότερο στοιχείο που αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ότι στο όχημα του κρεοπώλη, το οποίο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, δεν εντοπίστηκαν ίχνη αίματος.

Η έρευνα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια συνεχίζεται και όσον αφορά το στίγμα του κινητού και τα δεδομένα που ίσως να έχουν αποθηκευτεί στο cloud του λογαριασμού του Μπάμπη αλλά και σε αυτό τον κομμάτι οι έρευνες δεν φαίνεται να έχουν κάποιο αποτέλεσμα.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.