Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Έλον Μασκ για παράνομη μετανάστευση: «Σύντομα θα έρθουν στα σπίτια σας»!

O ιδιοκτήτης του Χ, Έλον Μασκ, με αφορμή την κίνηση του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, να επιτάξει σχολείο και να βάλει μέσα παράνομους μετανάστες, προκειμένου να τους προστατεύσει από την κακοκαιρία, είπε ότι «σύντομα θα ξεμείνουν οι πόλεις από σχολεία και θα έρθουν για τα σπίτια σας».

Συγκεκριμένα, ένα λύκειο στην πόλη της Νέας Υόρκης θα χρησιμοποιηθεί για να φιλοξενήσει προσωρινά περισσότερους από 2.000 παράνομους μετανάστες, με τους μαθητές να ενημερώνονται ότι θα παρακολουθούν μαθήματα online εξ αποστάσεως, όπως συνέβαινε επί Covid.

Ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς διέταξε την μετεγκατάσταση των παράνομων μεταναστών, που καταλαμβάνουν ένα καταφύγιο στο Floyd Bennett Field, στο James Madison High School, εν μέσω μιας χειμερινής κακοκαιρίας που έμελλε να φέρει βροχή, χιόνι και εξαιρετικά δυνατούς ανέμους.

Το NY Daily News αναφέρει: «Περίπου δώδεκα κίτρινα σχολικά λεωφορεία άρχισαν να παρατάσσονται έξω από τα καταφύγια στο Floyd Bennett αργά το απόγευμα της Τρίτης».

«Αυτό συμβαίνει όταν ξεμείνετε από δωμάτια ξενοδοχείου. Σύντομα, οι πόλεις θα ξεμείνουν από σχολεία. Μετά θα έρθουν για τα σπίτια σας».

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.