Ενημερωτικό Portal του Ράδιο Γάμμα 94 FM, Πάτρα
 

Σκύψε κι άλλο το κεφάλι! – Η υπόκλιση Γ. Γεραπετρίτη στον Ρ. Τ. Ερντογάν

Μια άνευ προηγουμένου κίνηση έκανε ο υπουργός Γιώργος Γεραπετρίτης, όταν ο Τούρκος πρόεδρος πήγε στο Προεδρικό Μέγαρο για να συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς ο Έλληνας ΥΠΕΞ, υποκλίθηκε!

Όπως είναι εμφανές στο παρακάτω βίντεο ο ΥΠΕΞ, όταν πέρασε από μπροστά του ο Τούρκος πρόεδρος, πραγματοποίησε μία… βαθιά υπόκλιση.

Προφανώς, στην κυβέρνηση θεωρούν τον Τούρκο πρόεδρο ως επικυρίαρχο της Ελλάδας.

Δυστυχώς, η εικόνα μιλάει από μόνη της και είναι δυνατότερη και από χίλιες λέξεις. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο.

Κοινή Διακήρυξη

Ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπέγραψαν σήμερα Πέμπτη (7/12), Κοινή Διακήρυξη «Φιλίας» μεταξύ των δύο κρατών, για την εξασφάλιση της καλής γειτονίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα κείμενο 3 σελίδων, με αναφορές στους ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και την αποτροπή εχθρικών ενεργειών, που συντάχθηκε με την επιμέλεια του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη.

Η Διακήρυξη προτρέπει σε αποχή από ενέργειες που υπονομεύουν το καλό κλίμα μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας και κάνει ειδική μνεία στις αξίες και τις αρχές του ΟΗΕ, ενώ θα περιλαμβάνει ανταλλαγή επισκέψεων σε όλα τα επίπεδα.

Επί της ουσίας πίσω από την Κοινή Διακήρυξη «Φιλίας» κρύβεται μια μυστική ατζέντα, με μια σειρά από παραχωρήσεις που θα κάνει η Ελλάδα, ώστε να επιτευχθεί το «θετικό κλίμα», για το οποίο κάνει λόγο η συμφωνία.

Μοιραστείτε το άρθρο
Χωρίς σχόλια

Δυστυχώς, η φόρμα σχολίων είναι ανενεργή αυτή τη στιγμή.